23948sdkhjf
Del siden
Annonce

B&R tilbyder komplette løsninger med Codian

Som en del af integrationen af Codian Robotics i vores omfattende automatiseringsportefølje er vi glade for at præsentere den omdøbte Codian-serie af delta-robotter.

Udløber
11. november 2027

Codians robotmekanik er verdenskendt for deres høje ydeevne, førende  hygiejniske designmuligheder og store lastkapacitet. De er tilgængelige uden motorer eller styringer, så de kan integreres i enhver maskine ved hjælp af enhver kontrolplatform. 

Gør din virksomhed mere agil
Inden for maskinbygning og produktionslinjer er der stadig en udfordring, der er af central betydning: at opnå optimal effektivitet og kvalitet.

Kravene udvikler sig konstant, og behovet for løsninger, der kan imødekomme denne udfordring, vokser.

At tilføje robotter til maskiner og produktionslinjer er en effektiv måde at markant forbedre driftsresultaterne med øget produktivitet, fleksibilitet og tilpasningsevne, sammen med ensartet høj kvalitet.

Open robot mechanics
Codian open robot mechanics porteføljen indeholder i øjeblikket mere end 100 varianter, herunder førende hygiejniske modeller, der er velegnede til opgaver inden for fødevare- og drikkevareindustrien samt farmaceutisk emballering.

Det kan kombineres med enhver kontrolplatform, anvendes til præcise pick-and-place-opgaver og er ideel til fleksibkle emballeringsløsninger. 

 Vil du se delta-robotterne i aktion?

End-of-line packaging

Pharmaceuticals

Pick-and-place applications

Du kan også læse meget mere om de forskellige varianter her

Machine-centric robotics
Machine-centric robotics kombinerer Codian-mekanik og B&R-styringer for at tilbyde én enkelt kilde til robotteknologi og automatisering.

Maskinbyggere får deres robotter og maskinstyringssystem fra én enkelt kilde. De behøver kun én controller og ét ingeniørsystem til udvikling, diagnostik og vedligeholdelse. Dette sænker barrieren for dem, der ønsker at implementere robotteknologi.

Det er den definitive løsning, der ubesværet integrerer maskiner og robotteknologi for at optimere processer, fremme bæredygtighed og sikre effektivitet.

Se hvordan det virker her.

B&R Industrial Automation A/S
Rolundvej 17-19
5260 Odense S
Odense Kommune
Danmark
CVR nummer: DK29691746
P nummer: 1012451918

Kontaktperson

Send til en kollega

0.062