23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Godkendt partikelfilter til eftermontering på Mercedes S samt E-klasse modeller

Purefi udvikler løbende partikelfiltre til ældre biler. Vi kan levere filtre til bl.a. flere Toyota modeller, Mercedes ML-E-S klasse, Land Rover, Range Rover osv.

Purefi har netop færdigudviklet et partikelfilter som kan eftermonteres på Mercedes'er med række 6 motor. Det er typisk E samt S-klasse med betegnelse E320 eller S320. 

Partikelfilteret er fuldt ud godkendt og svarer til en fabriksmontering.  Filteret som eftermonteres er så effektivt at filtreringsgraden er tæt på 100%. Det er et ret avanceret system og det tager ca. 1-2  dage at montere systemet. Prisen for dette system er 34.400 kr+moms som også indebærer monteringsomkostninger. Det er selvfølgelig mange penge for de fleste at bruge på en ældre bil, omvendt har vi allerede fået meget positiv tilbagemelding fra flere kunder som allerede har bestilt filter til deres biler da denne type bil ikke er bare noget man skrotter. Flere af vores kunder har de her biler som enten ikke har kørt mange km eller blot biler som de har drømt om at eje. Dette er nu muligt med Purefis opgradering. Bilerne bliver fuld lovlige til kørsel i alle danske Euro 6 miljøzoner.

Det viste partikelfilter på billederne er monteret på en Mercedes E-klasse 320 med en række 6 cylindret motor og er et helt unikt partikelfilter med et seperat aktivt regenereringssystem som sørger for opvarmning af partikelfilteret for at opnå den absolut bedste drift for filteret. Kombineret med et additiv som tilsættes automatisk i brændstoftanken er dette system et meget robust system selv til de gamle biler. Dermed opnåes en filtereringsgrad på sodpartiklerne svarende til en helt ny bil. Dette er muligt takket været det særlige ved dette system at det selv kan styre temperaturen i filteret og på den måde regenererer partikelfiltert selv under svære driftsforhold. Filteret testes under forskellige driftsbetingelser og skal bestå en cyklus med både "kold" som "varm" udstødningsgas. 

Filteret er udviklet og produceret i Danmark og vi tilbyder montering på vores værksted i Farum. Purefi sørger simpelthen for hele processen fra kunden aflevere sin bil til den er godkendt og kan herefter trygt anvendes i miljøzonerne.

 

Kontakt Purefi for mere info. 

Purefi A/S
Rugmarken 37
3520 Farum
Furesø Kommune
Danmark
CVR nummer: DK10120861
P nummer: 1009658277

Kontaktperson

Send til en kollega

0.047