23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Ilddåb på Iceland Patriot

Vi har været en tur på Iceland Patriot for at udskifte drivakslen mellem motor og den hydrauliske pumpe på skibet, og det var en særlig oplevelse for vores lærling Mads, som fik mulighed for at komme med på opgaven.

Udløber
21. september 2024

Hos West-Marine trives vi med at tage komplekse maritime udfordringer op, og vores seneste mission ombord på det norske skib Iceland Patriot var ingen undtagelse.

En af vores nye lærlinge fik tilbuddet om at komme med ned på Iceland Patriot og han sprang i samme sekund med på opgaven. Sammen med en erfaren kollega tog Mads turen ombord. Og deres opgave blev at udskifte drivakslen mellem motoren og den hydrauliske pumpe på skibet, som har i alt 6 af disse komplekse anlæg. Disse anlæg er i stand til at levere imponerende tryk på op til ca. 1500 bar.

Men for at kunne komme til akslen og udføre udskiftningen, krævede det adskillelse af flere pumper, transmittere og styringsenheder. De arbejdede næsten uafbrudt i næsten 24 timer, før de endelig kunne melde skibet klar til sejlads igen. Lærlingen var naturligvis godt klædt på til opgaven og glædede sig efter løst opgave til at se dyner.

Efterfølgende modtog både Mads og hans kollega stor ros fra besætningen ombord på Iceland Patriot for deres dedikation og dygtighed. 

Hos West-Marine er vi stolte af vores hold, der altid er parate til at tage udfordringen op, uanset hvor kompleks den måtte være! 

West-Marine A/S
Fiskerihavnsgade 30
6700 Esbjerg
Esbjerg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK13801282

Kontaktperson

EGN
Evan Gade Nielsen
egn@west-marine.dk

Send til en kollega

0.064