23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Vigtigt jubilæum understreger Gravlunds soliditet

Den danske gummiproducent har fået den eftertragtede AAA-rating for højeste kreditværdighed for tiende år i træk.

Gravlund Industrigummi A/S har altid haft som høj prioritet at være en solid og pålidelig samarbejdspartner for kunderne. En høj likviditet og kreditværdighed er et stærkt bevis herpå, fortæller direktør Mads Gravlund:

- Vores kunder viser os en stor tillid ved at vælge os til deres projekter og produktioner, og det er vigtigt for os at de kan gøre det uden frygt for om vi er her i morgen. Det er vi - og det er AAA-ratingen en god forsikring på, siger han.

Udover det attraktive stempel er Gravlund Industrigummi leverandør til mange forskellige brancher, hvilket gør virksomheden mere stabil i usikre tider.

- Vi har kunder i alt fra fødevarebranchen til designbranchen, for ikke at nævne transport- og medicobrancherne. Vi er ikke specialister i én branche - vi er specialister i solide gummiløsninger. Det er med til at gøre os til en kompetent samarbejdspartner for vores kunder.

Har du brug for en kompetent og solid samarbejdspartner til dit næste projekt? Tag gerne fat i eksperterne hos Gravlund Industrigummi. Vi inviterer gerne på besøg til en rundvisning og uforpligtende snak om dit projekt.

Kontakt os gerne for en snak om mulighederne på telefon 4466 9830 eller på info@gravlund.dk og hør nærmere om mulighederne for et godt samarbejde.

Følg os også gerne på LinkedIn, hvis du har lyst til at se hvilke spændende projekter, vi bidrager med til det danske erhvervsliv.

Om Gravlund Industrigummi:

  • Egen produktion i Ballerup ved København sikrer fleksibilitet og hurtig reaktionsevne, både ved udvikling, produktion og levering. Vi benytter os udelukkende af europæiske gummiblanderier som garant for ensartethed og høj kvalitet i det færdige produkt.
  • Certificeret i ISO 9001:2015, ISO 14001:2015 og ISO 45001:2018.
  • Opretholder for 10. år i træk den højeste kreditrating, AAA.
Gravlund Industrigummi A/S
Industriparken 10-14
2750 Ballerup
Ballerup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK31491436

Kontaktperson

MG
Mads Gravlund
Salgschef
mads@gravlund.dk

Send til en kollega

0.079