23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Fokus på bæredygtige værdikæder i Tyrkiet

De fleste virksomheder gentænker deres forsyningskæder. Uanset om det skyldes erfaringer fra pandemien, krig i Europa eller usikkerhed om udviklingen i andre dele af verden, så har mange virksomheder med god grund fokus på at øge fleksibiliteten og sikkerheden i internationale forsyningskæder.

På generalkonsulatet i Istanbul har den regionale bæredygtighedsrådgiver Rikke Agerholm Therkildsen i mange år arbejdet med dansk erhvervsliv og bæredygtighed i Tyrkiet – særligt når danske SMV’er kigger efter tyrkiske leverandører. Hun fortæller om arbejdet: 

”De risici, der er på det tyrkiske marked, kan vi hjælpe virksomhederne med at imødegå. Vi sikrer, at virksomhederne tager fat i dialogen om alle tre bundlinjer og deres bæredygtighedskrav. Vi hjælper dem med at evaluere potentielle leverandører på alle parametre, men vi kan også identificere lokale ressourcer og/eller partnere, hvis de har brug for specifik hjælp eller dokumentation eller hvis de skulle løbe ind i uforudsete udfordringer.”

Hvis din virksomhed er interesseret i at høre mere om jeres muligheder på det tyrkiske marked? Så tag gerne kontakt til bæredygtighedsrådgiver Rikke Agerholm Therkildsen

Læs mere om det tyrkiske marked her.

Udenrigsministeriet - The Trade Council
Asiatisk Plads 2
1448 København K
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK43271911
P nummer: 1003388448

Kontaktperson

AAS
Arienne Alkemade Sehestedt
+45 33920066 arialk@um.dk

Send til en kollega

0.047