23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Bliv en stærkere og mere handlekraftig leder

DI’s lederuddannelse er en grundlæggende uddannelse i ledelse, hvor du øger din indsigt i lederrollen. Næste hold starter den 8. november – og der er stadig ledige pladser.

DI’s lederuddannelse er en praksisorienteret lederuddannelse, hvor en stor del af tiden er afsat til træning og til at prøve forskellige ledelsesværktøjer af. DI tror nemlig på, at god ledelse ikke kun kommer fra tunge teoribøger, men fra at afprøve teorien i praksis.

Hvis man er erfaren leder, så kan det stadig gi, at man opfrisker de metoder, som man bruger i sin hverdag” – Claus N. Bendtsen, Leder i Systematic

Du lærer:

  • Hvilken ledertype du er, og hvilke styrker/svagheder du har som leder
  • At motivere, coache og udvikle dine medarbejdere
  • At opsætte klare mål, uddelegere opgaver og nedbryde målsætninger
  • At kommunikere med udgangspunkt i din personlighedstype
  • At lede forandringsprocesser og håndtere konflikter
  • At udvikle og lede et team effektivt
  • At håndtere pres og forebygge stress

Læs mere og tilmeld dig her: DI's lederuddannelse

Målgruppe

DI’s lederuddannelse er for dig, der er leder af medarbejdere. Måske har du været leder i et år eller to, måske har du været leder i en årrække, men ikke tidligere fået kurser i de grundlæggende ledelsesmetoder og værktøjer.

Hvis du er på vej ind i lederrollen eller helt ny leder, kan dette kursus være mere relevant for dig: Ny i lederjobbet – hvad nu?  

Er du erfaren leder eller leder for ledere, og har du tidligere stiftet bekendtskab med og trænet de grundlæggende ledelsesværktøjer, kan dette kursus være mere relevant for dig: DI’s strategiske lederuddannelse.

DI - Ledelse og Virksomhedsudvikling
H.C. Andersens Boulevard 18
1553 København V
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK16077593

Kontaktperson

PH
Poul Hock
poho@di.dk

Send til en kollega

0.047