23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Få vejledning og køb fødevaregodkendte produkter

Fødevareproduktion er et komplekst område, der stiller krav til de produkter og komponenter, der anvendes og kommer i kontakt med fødevarer. Hans Buch vejleder dig til de rette godkendte produkter og komponenter.

Har du som fødevareproducent eller leverandør til fødevareindustrien styr på alle komponenter? Fødevarer kommer i kontakt med mange materialer og genstande under produktion, forarbejdning, opbevaring tilberedning og servering, inden de til sidst indtages. 

Alle de materialer og genstande er underlagt strenge lovkrav og kontrolforordninger, der skal sikre, at materialerne ikke påvirker fødevarekvaliteten eller i værste fald udgør en sundhedsrisiko for slutforbrugeren.

Sikker, tryg og ukompliceret adgang til fødevaregodkendte komponenter

Når det drejer sig om fødevareproduktion, drejer det sig først og fremmest om, at de anvendte materialer ikke afgiver stoffer, smag eller aromaer, som kan være skadelige hos mennesker eller forringe kvaliteten af de producerede fødevarer.

Hos Hans Buch får du hjælp og vejledning til de helt rette produkter og komponenter, så du er sikret, at du altid overholder de skrappe krav til fødevareproduktion. 

Læs også: ”Guide til fødevarekontaktmaterialer: Dem har vi styr på!

Kontakt Hans Buch eller se mere i webshoppen på www.hansbuch.dk.

Fødevaregodkendte pneumatiske fittings: Se videoen i toppen

Hans Buch er dansk distributør af flere fødevaregodkendte komponenter og produkter – bl.a. pneumatiske fittings fra sydkoreanske SANG-A. Se videoen øverst i denne artikel eller gå direkte til YouTube her

Følg Hans Buch på LinkedIn

Følg med i vores aktiviteter på LinkedIn: 
https://www.linkedin.com/company/hans-buch-as

Hans Buch A/S
Roskildevej 8-10
2620 Albertslund
Albertslund Kommune
Danmark
CVR nummer: DK75142412
P nummer: 1003187666

Send til en kollega

0.047