23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Få skiftet dine sneplovsskær før vinteren rammer Danmark

Efteråret og vinteren nærmer sig hurtigt, og det er vigtigt at være forberedt på de udfordrende vejrforhold.

Hvis du i øjeblikket arbejder på at vedligeholde dine plove, er det vigtigt at tage højde for skærene. Ved at skifte dine sneplovsskær i god tid kan du sikre, at de er klar til at håndtere sne og is på veje, parkeringspladser og andre områder, der kræver effektiv snerydning.

AAG er en pålidelig leverandør af sneplovsskær i både naturgummi og PUR. Vores skær er af høj kvalitet og er designet til at imødekomme selv de mest ekstreme vejrforhold.

Naturgummiskær er kendt for deres holdbarhed og modstandsdygtighed over for ekstreme vejrforhold. De er fremstillet af høj kvalitet naturgummi, der giver enestående slidstyrke og fleksibilitet. Disse skær er designet til at skære igennem sneen og fjerne den effektivt, mens de samtidig beskytter underlaget mod skader.

Pur-skær er et fremragende alternativ til naturgummiskær. De er lavet af polyurethan, hvilket giver enestående slidstyrke. PUR-skær er kendt for deres evne til at modstå slid, hvilket gør dem ideelle til intensiv og langvarig brug. De er også fleksible og tilpasser sig nemt til forskellige overflader.

Uanset om du har brug for sneplovsskær i naturgummi eller PUR, kan du allerede nu bestille dem hos AAG. Kontakt os på mail info@aag.world eller på telefon +45 98 15 80 22.

AAG | Aalborg Gummivarefabrik A/S
Sundsholmen 3
9400 Nørresundby
Aalborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK87136213
P nummer: 1002765093

Kontaktperson

Send til en kollega

0.094