23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Krævende silikoneemner i lange baner

Gravlund Industrigummi sprøjtestøber silikoneemner på de fineste tolerancer til kunde i medicoindustrien.

Mange producenter vælger den danske gummiproducent, når de helt høje krav fra medicobranchen skal imødekommes til aftalt tid og budget.

Sådan gælder det også med de sprøjtestøbte silikoneemner fremstillet i FDA-godkendt silikone, som tillige er støbt i en særlig RAL-farve efter kundens ønske.

Grundet kravene til det færdige emne er emnerne støbt i en specialfremstillet silikonekompound med meget nøjagtig hårdhedstolerance. Emnet skal efterfølgende monteres med en plastdel, hvilket betyder at også måltolerancen er ekstra krævende.

Til denne produktion har samtlige emner været kontrolleret under produktionen, således at kunden har kunnet foretage montagen uden afbrydelser eller mangler.

Stiller dit næste projekt høje krav til kvalitet, tolerance og dokumentation? Kontakt os gerne for en snak om mulighederne på telefon 4466 9830 eller på info@gravlund.dk og hør nærmere om mulighederne for et godt samarbejde.

Følg os også gerne på LinkedIn, hvis du har lyst til at se hvilke spændende projekter, vi bidrager med til det danske erhvervsliv. 

Om Gravlund Industrigummi:

  • Egen produktion i Ballerup ved København sikrer fleksibilitet og hurtig reaktionsevne, både ved udvikling, produktion og levering. Vi benytter os udelukkende af europæiske gummiblanderier som garant for ensartethed og høj kvalitet i det færdige produkt.
  • Certificeret i ISO 9001:2015, ISO 14001:2015 og ISO 45001:2018.
  • Opretholder for 9. år i træk den højeste kreditrating, AAA.
Gravlund Industrigummi A/S
Industriparken 10-14
2750 Ballerup
Ballerup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK31491436

Kontaktperson

MG
Mads Gravlund
Salgschef
mads@gravlund.dk

Send til en kollega

0.062