23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Elma Instruments lancerer den ultimative måleudstyrspartner

Oplev en helt ny standard inden for rygsække med Elmas spritnye, Rygsæk #1, der er skabt specielt til professionelle håndværkere og entusiaster inden for måleudstyr og værktøj.

Oplev en helt ny standard inden for rygsække med Elmas spritnye, Rygsæk #1, der er skabt specielt til professionelle håndværkere og entusiaster inden for måleudstyr og værktøj.

Rygsæk #1 har mange fordele og interessante features:

Fast vandtæt bund: Du kan nu arbejde uden bekymringer under alle vejrforhold! Elmas rygsæk er udstyret med en solid, vandtæt bund, der beskytter dit værdifulde måleudstyr mod fugt, støv og snavs. Uanset om du arbejder på en byggeplads i regnvejr eller udforsker de mest udfordrende terræner, er dit udstyr sikret i vores rygsæk!

Beskyttende rum til måleudstyr: Vi forstår vigtigheden af at beskytte dit måleudstyr mod stød og slag. Derfor har vi designet Elmas rygsæk med specielle polstrede rum, der holder dine måleinstrumenter sikkert på plads, selv under de mest krævende forhold. 

Lommer til værktøj og måletilbehør: Slip af med rod og forvirring! Elmas rygsæk har et omhyggeligt organiseret system med flere lommer og rum til at opbevare dit værktøj og måletilbehør. Uanset om det er skruetrækkere, målebånd, blyanter eller andet udstyr, har du altid alt lige ved hånden, så du kan arbejde hurtigere og mere effektivt.

Komfortabel og holdbar: Vi har ikke glemt din komfort! Elmas rygsæk er designet med ergonomiske polstrede stropper og rygstykke, der giver maksimal støtte og komfort, selv ved langvarig brug. Samtidig er rygsækken lavet af slidstærke materialer af høj kvalitet, der sikrer, at den er din pålidelige følgesvend i mange år fremover.

Se mere på www.elma.dk eller ring på 70 22 10 00.

Elma Instruments A/S
Ryttermarken 2
3520 Farum
Furesø Kommune
Danmark
CVR nummer: DK24229408
P nummer: 1006428966

Kontaktperson

S&S
Support & Salg
info@elma.dk

Send til en kollega

0.047