23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Hurtig og enkelt virtuel idriftsættelse

Kom i gang med simulering på to minutter.

Vi er glade for at kunne præsentere den nyeste version af Simulation Model Generator (SMG), SMG V3. Det er et stærkt værktøj, der gør det lettere og mere effektivt at generere simuleringer i udviklings- og testfasen. Værktøjet hjælper med en hurtig og nem generering af simuleringsprocesser i SIMIT med udgangspunkt i ens TIA-portal-projekt.

Hvad er SMG V3?

SMG V3 er en brugervenlig løsning, der gør det muligt at generere simuleringer mere effektivt og reducere omkostningerne ved udvikling og test. SMG V3 fokuserer på at øge åbenheden og fleksibiliteten, når du genererer simuleringsmodeller.

For at SMG V3 kan generere disse simuleringsmodeller, gør den brug af såkaldte ” templates” fra SIMIT, og ved hjælp af opsatte "rules" kan SMG V3 læse de nødvendige værdier, som du ønsker, fra TIA-portal-projektet. 

Allerede nu findes der et stort bibliotek med regler og skabeloner, som du kan bruge ”out of the box”, og på den måde kan du hurtigt og nemt komme i gang med at generere adfærdsmodeller til fx drev, standard- og sikkerheds-I/O og andre elementer, bl.a. RFID, eksterne encodere og sikkerhedstelegrammer.

Læs mere om mulighederne ved SMG V3 her

Siemens A/S
Borupvang 9
2750 Ballerup
Ballerup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK16993085
P nummer: 1002910913

Kontaktperson

MK
Magnus Kryl
Studentermedhjælper
magnus.kryl@siemens.com

Send til en kollega

0.046