23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Ventilatorerne suger skraldet

Hos BarkerBille har vi netop afsendt disse to ventilatorer, som skal anvendes til at suge affald fra affaldsskakte i boligejendomme til en central placeret affaldscontainer.

For 10 år siden kom denne kunde til os med et behov, og vi hjalp vi med den optimale ventilatorløsning til deres anlæg. Siden har vi kontinuerligt leveret mange lignende ventilatorer til dem. 

For at skabe et kraftigt nok sug iaffaldsskaktene  anvendes to ventilatorer koblet efter hinanden (serieforbundet), hvorved der skabes et samlet vakuum på over 20.000 Pa. 

De smalle ventilatorhuse og den store diameter på hjulet gør det muligt at opnå det høje sug med en relativt lav luftmængde på ca. 6300 m³/h. Samme ventilatorløsning kan også anvendes, hvis der er brug for et højt tryk med et moderat flow.

Leder du efter en pålidelig leverandør af ventilatorer?
Skal vi hjælpe med at finde den rette løsning til dig – eller give dig et alternativ til din nuværende leverandør af ventilatorer? Kontakt os via vores hjemmeside for at høre mere om vores store udvalg af ventilatorer, og hvordan vi kan hjælpe dig.

Hurtige svartider og tilbud, 3D-tegninger af ventilatorerne sammen med tilbud og høj effektivitive ventilatorer er nogle af fordelene hos os.

BarkerBille A/S
Borupvang 1A
2750 Ballerup
Ballerup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK27249698
P nummer: 1009980241

Kontaktperson

Søren Olesen
General Manager
+45 40284486 sol@barkerbille.com

Send til en kollega

0.047