23948sdkhjf
Del siden
Annonce

En Verden af Kabler

Vi lever i en tid, hvor energiforsyningen er under pres. I mange år har fokus været på, hvor energien skal komme fra. Men samtalen drejer nu i højere grad i retning af, hvordan vi så skal udnytte, lagre og flytte den energi, vi producerer.

Med stor omskiftelighed i energiproduktion følger udbygning og omlægning af infrastrukturen. Og kabler spiller en vigtig rolle i den transition.

Et godt eksempel er den spirende nervøsitet omkring kapaciteten på ladenetværket til elbiler. Behovet for at øge antallet af ladestandere er opstået over så kort tid, at infrastrukturen har svært ved at følge med. Derfor er det tvingende nødvendigt at udvide med de rette løsninger og så hurtigt som muligt. Og kablerne i jorden har afgørende betydning for resultaterne.

Et andet eksempel er transport af strøm fra vindmøller. Med godkendelse af store havvindmølleprojekter opstår enorme behov for kabelløsninger der kan matche den betydelige mængde effekt, vindmøllerne producerer.

I forbindelse med den betydelige satsning på solenergi i Europa, er der også inden for det felt opstået et akut behov for kabelløsninger der er gearet til dette behov. Her hjælper vi gerne med en gennemgang af kabeldesignet, for at sikre mange års problemfri drift af solparkerne.

Hos Følsgaard ved vi hvor vigtigt det er at vælge det rette kabel. Vores kabler er designede til specifikke formål og ofte er designet målrettet det enkelte projekt. Derfor præsterer de optimalt og minimerer risikoen for fejl, brud og bekostelig diagnosticering og fejlretning osv.
Med et bredt sortiment af specialkabler og de dygtigste eksperter, tilbyder vi den bedste rådgivning på markedet.

Se vores store udvalg online eller kontakt os og få sikkerhed for, at dine kabler præsterer optimalt.

Se vores udvalg af kabler i webshoppen

Hvis du er i tvivl om, hvad det rette kabel til dit specifikke formål er, så kontakt vores ekspert Steen Løkke på tlf. 43 20 86 86 eller stl@folsgaard.com

Hans Følsgaard A/S
Theilgaards Torv 1
4600 Køge
Køge Kommune
Danmark
CVR nummer: DK55028818
P nummer: 1008693761

Kontaktperson

Steen Løkke
Technical Manager - Cables
+45 43 20 86 86 stl@folsgaard.com

Send til en kollega

0.047