23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Styrken ved at udstille sammen – hvorfor udstille i en national pavillon?

MARPRO samarbejder med Danish Export Association og Norwegian Maritime Exporters om at etablere et dansk-norsk område på Europort 2023 for første gang nogensinde.

 

 

Når en virksomhed deltager i en messe, står den over for en række beslutninger der skal træffes. Nogle af disse beslutninger inkluderer, om de skal stå alene og designe deres egen stand, eller om de bør deltage i en national pavillon?

Uanset om man er nybegynder inden for udstillinger eller en erfaren deltager, vil det altid være en fordel at være en del af en national pavillon.

Her er 6 fordele ved at deltage i en national pavillon: 

  1. Din virksomhed vil få en standplads på en større lokation, hvilket øger mulighederne for synlighed.
  2. Ved at deltage under et fælles flag kan I spare penge. Dette er særligt fordelagtigt for nybegyndere, der ønsker tilstedeværelse uden at skulle investere massivt i tid og økonomi.
  3. Du bliver en integreret del af et stærkt fællesskab, hvilket øger sandsynligheden for invitationer til netværksarrangementer og andre aktiviteter.
  4. Du indgår i en fælles branding- og marketingstrategi før, under og efter begivenheden. Dette giver dig en markant fordel over dine konkurrenter.
  5. Den bagvedliggende organisation vil have erfaring og kendskab til messen. De tager sig af de praktiske aspekter, hvilket letter din deltagelse.
  6. Deltagelse i en national pavillon gør det enklere for besøgende at finde din stand på udstillingsgulvet.

Fælles dansk-norsk pavillon

Europort er uden tvivl en af de betydningsfulde internationale begivenheder inden for shipping og maritim industri. Den gennemsnitlige deltagerliste tæller 25.000 fagfolk og 1.040 udstillere.

MARPRO fungerer som den officielle repræsentant for Europort i Skandinavien med hensyn til generel deltagelse. Nu går de i samarbejde med Danish Export Association og Norwegian Maritime Exporters for at skabe en dansk-norsk pavillon, der fremviser landenes innovative virksomheder med større synlighed.

Jakob le Fevre, administrerende direktør for MARPRO, siger: "Hos MARPRO er vi meget glade og stolte over at arbejde sammen med velrenommerede organisationer som Danish Export og Norwegian Maritime Exporters med det fælles mål om at præsentere skandinaviske virksomheder af høj kvalitet. De danske og norske nationale pavilloner er altid en attraktion at besøge på internationale maritime messer, og det, at de for første gang går sammen på Europort, vil gavne alle parter.”

Raymond Siliakus, direktør for Europort udtaler: “En stor velkommen til Norge og Danmark! Vi er glade for at se, at Danish Export og Norwegian Maritime Exporters bliver værter for Danmark-Norge pavillonen i Europort2023. Samarbejde er nøglen til at fremme innovation, og dette fælles initiativ sætter et nyt eksempel på den internationale arena for maritime udstillinger."

Den danske pavillon gør deltagelsen lettere 

I over 50 år har Danish Export Association været arrangør af fællesstande på internationale messer. Virksomheder kan have fuld tillid til, at de vil bistå med at skræddersy en stand, der passer til deres individuelle behov.

Ved at deltage i den dansk-norske pavillon bliver virksomheder en integreret del af et kraftfuldt fællesskab og positionerer sig som en del af en robust sektor, der står stærkt i forhold til både kunder og konkurrenter.

”Vi har set flere eksempler på, at virksomheder har draget fordel af samarbejdet og partnerskaber, der startede med at være en del af den danske pavillon. Så mens pavillonen giver dig et stærkt fodfæste i både markedet og sektoren, kan den også fungere som et springbræt til eksportprojekter med andre danske sektorkolleger,” siger Mie J. Jakobsen, Head of Marine i Danish Export Association.

Vil du udstille som en del af den danske pavillon? Læs mere her: https://www.danishexport.dk/aktivitet/europort-2023 

Norwegian Maritime Exporters laver bølger over hele verden 

Siden 1995 har Norwegian Maritime Exporters ageret som forbindelsesled mellem norske maritime virksomheder og internationale messer. De har opnået anerkendelse for deres evne til at arrangere pavilloner på store globale udstillinger.

Denne nationale klynge vil tiltrække internationale beslutningstagere, da den er bredt anerkendt som et globalt centrum for ekspertise inden for den maritime sektor. Dette tilfører betydelig vægt og indflydelse på udstillingen.

"Vi ser, at store globale industriudstillinger udgør et centralt adgangspunkt, der giver vores udstillervirksomheder mulighed for konkurrencedygtigt at markedsføre deres ekspertise og produkter til internationale beslutningstagere. Det er vores erfaring, at netværk mellem virksomhederne i pavillonerne avler forretningsforståelse, afdækker nye muligheder og tilskynder deling af viden som så styrker sektoren som helhed”, siger Erlend Prytz, CEO, Norwegian Maritime Exporters.

På samme måde som med Danish Export Association kan udstillere have tillid til, at Norwegian Maritime Exporters håndterer de praktiske aspekter, således at de selv kan koncentrere sig om at drive forretning og udforske de nyeste innovationer. Læs mere: https://www.nme.no/ 

Vil du vide mere om den danske-norske pavillon?

Hvis du er interesseret i at gribe muligheden for at udstille og fremvise dine produkter eller tjenester under enten det danske eller norske flag på Europort, er du velkommen til at tage kontakt til arrangørerne af pavillonen:

• Dansk pavillon: Mie Jakobsen |mobil: +45 217 36 336 | mail: mjj@danisexport.dk 

• Norsk pavillon: Bjørg Ekornrud |mobil: +47 930 33 424 | mail: bjorg@nme.no 

• MARPRO: Narjiss Ghajour |Mobil: +45 611 00 673 | mail: ghajour@marpro.dk 

Marpro ApS
Klostermosevej 140
3000 Helsingør
Helsingør Kommune
Danmark
CVR nummer: DK38649655
P nummer: 1022453587

Kontaktperson

Narjiss Ghajour
Marketing Manager
ghajour@marpro.dk

Send til en kollega

0.047