23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Producerer I løsninger inden for fjernvarme og vil bidrage til den grønne omstilling i Canada?

Den canadiske energisektor er i omfattende transformation, hvor fokus er rettet mod vedvarende energikilder og bæredygtige løsninger. Den omstilling skaber spændende muligheder for danske virksomheder, der ønsker at udvide deres aktiviteter og bidrage til Canadas grønne omstilling.

Med fokus på energieffektivitet og reduktion af CO2-udledningen er fjernvarme blevet en prioritet for canadiske byer og samfund. Der er stigende efterspørgsel efter innovative løsninger inden for fjernvarme og den danske fjernvarme model har allerede vakt interesse i Canada. 

”Vi oplever flere og flere henvendelser fra byer, universiteter og andre institutioner, som har hørt om Danmark og ønsker sparring og yderligere viden omkring mulighederne inden for fjernvarme. Det er et tydeligt eksempel på et marked, som er i vækst, og hvor vi løber stærkt for at imødekomme efterspørgslen,” siger Max Lauretta, rådgiver hos The Trade Council i Toronto. 

Du er meget velkommen til at kontakte Max Lauretta og høre mere om, hvilke provinser der er særlig interessante og dine muligheder. Eller læs mere om markedsmulighederne her.

Udenrigsministeriet - The Trade Council
Asiatisk Plads 2
1448 København K
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK43271911
P nummer: 1003388448

Kontaktperson

AAS
Arienne Alkemade Sehestedt
+45 33920066 arialk@um.dk

Send til en kollega

0.047