23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Mød de nye maritime stjerner på Europort 2023

Rotterdam summer af spænding i forberedelserne til endnu en af verdens mest væsentlige internationale begivenheder inden for shipping og maritim industri. 

 

 

Hvis man skulle beskrive Europort, er messen imidlertid mere end blot en international messe inden for dette område. Det udgør epicentret for den nyeste banebrydende teknologi, kompleks skibsbygning og fungerer som et globalt samlingspunkt.

Med en imponerende sammensætning af 1.040 udstillere fra 43 lande er det ikke overraskende, at i gennemsnit 25.000 maritimt kyndige professionelle besøger begivenheden for at dele viden og åbne op for nye muligheder.

Ræk ud efter stjernerne 

Men det stopper ikke her - Europort går endnu videre ved at støtte unge virksomheder og deres ideer og introducerer derfor The Rising Stars Pavilion. Dette er en pavillon skræddersyet til dem, der stræber efter mere intelligente, mere præcise og innovative løsninger.

Her får du en enestående platform designet til at give dig en fair mulighed for at præsentere dine løsninger for en bred global tilskuerskare til en overkommelig pris.

Hvad kan Rising Stars forvente?

Rising Stars er din chance for at deltage i en eksklusiv pavillon sammen med 21 andre fremadstormende iværksættere.

Du bliver en del af en fælles pavillon med en stærk visuel identitet, der yderligere fremhæver din virksomhed.  Rising Stars kan drage fordel af en komplet pakke af tjenester, der hjælper dem med at få mest muligt ud af messen. De får adgang til en række salgsfremmende tjenester og drager fordel af MARPROs stærke online tilstedeværelse, der giver dem den bedst mulige eksponering både op til Europort og under selve arrangementet. Der er også mulighed for at vinde den officielt anerkendte pris som ”Rising Stars of the Year”. 

Hvem er du? 

At række ud efter stjernerne og skabe sig en position kræver hårdt arbejde og dedikation. At blive en Rising Stars 2023 er ingen undtagelse. Men hvem kan blive en Rising Star?

I er et dynamisk team af innovatører med en fælles vision og vilje til at føre jeres løsning til succes. Hvis din virksomhed ikke er mere end 5 år gammel og præsenterer en innovativ løsning med potentiale for betydelig vækst, så bør du overveje at ansøge om at blive en Rising Star 2023.

Du evalueres på 4 kriterier: vækstpotentiale, innovation, bæredygtighed og teamet bag løsningen. 

Vi går op i at hjælpe nystartede virksomheder 

Det er ingen hemmelighed, at den maritime industri konstant gennemgår forandringer, og for at holde trit kræver det ofte nytænkende samarbejder.

For at fremme den konstante forandring i den maritime industri er MARPRO Group, stolt af at samarbejde med Europort for anden gang for at levere Rising Stars-platformen. 

Den første udgave af Rising Stars fandt sted tilbage ved Europort 2021 og var en bragende succes - en succes, vi sigter at gentage i denne anden udgave.

Jakob le Fevre, administrerende direktør i MARPRO siger: ”Jeg har startet flere virksomheder i den maritime industri. Det er altid svært at starte en ny virksomhed op, men det globale aspekt af den maritime industri gør det endnu mere udfordrende. Jeg ville have elsket dette koncept, da jeg startede op i fortiden – så det er vores måde at give tilbage til det samfund, vi er en del af.”

 

Citater fra sidste afvikling af Rising Stars: 

  • Yannick Hellenthal, Salgsrepræsentant Diize, Rising Star 2021

”Vi vil gerne takke MARPRO for muligheden for at være en del af Europort, og også for assistancen og vejledningen undervejs. Markedsføringen hjalp os virkelig meget med at få eksponering.”

  • Søren Mogensen, Ejer Searchmaster, Rising Star 2021 

”Vi hos Seamaster er meget glade for at være med i Europort messen. Der var stor interesse for vores innovative søgelys. Vi skriver muligvis kontrakt med distributører fra Italien, Belgien og Holland. I går havde vi en direkte køber her, som faktisk annullerede ordren fra et skibsværft, mens han var her for et konkurrencedygtigt søgelys. Så vi er meget optimistiske for fremtiden takket være deltagelsen i denne Rising Star-pavillon."

  • Mads Andersen, CEO and medstifter Blue Atlas Robotics, Rising Star 2021

"Vi har været en del af Rising Stars Pavillon i Europort 2021, og det var virkelig fantastisk for os at være her. Vi har mødt en masse potentielle kunder, partnere og andre interessenter, som vi normalt ikke ville kunne møde. Det har også været fantastisk at være en del af denne pavillon sammen med andre maritime startups. De er alle på samme rejse, som vi er, så det har været rigtig gavnligt for os at være her i denne uge.”

  • Arnd Baurichter, CEO Dacoma, Rising Star 2021 

"Vi havde en rigtig god messe her i Europort 2021 i Rising Stars Pavillon. Rising Stars Pavillon gav os ekstra synlighed, fordi mange mennesker kiggede forbi og mange var interesseret på hvilke slags innovationer der var. Dette gav os en meget god og meget travl messe. Vi havde en masse god diskussion her på vores stand. Og en anden god ting ved pavillonen er, at vi også kunne netværke med de andre Rising Stars.”

 

Vil du vide mere om Rising Stars Pavillon?

Skulle du være interesseret i at drage fordel af at udstille og præsentere dine produkter eller tjenester i Rising Stars Pavillon, er du velkommen til at kontakte pavillonarrangøren. 

MARPRO: Narjiss Ghajour |Mobil: +45 611 00 673 | e-mail: ghajour@marpro.dk

 

 

Marpro ApS
Klostermosevej 140
3000 Helsingør
Helsingør Kommune
Danmark
CVR nummer: DK38649655
P nummer: 1022453587

Kontaktperson

Narjiss Ghajour
Marketing Manager
ghajour@marpro.dk

Send til en kollega

0.063