23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Ny direktør hos Elma Instruments A/S

Efter mere end 40 års dedikeret arbejde med måleinstrumenter hos Elma Instruments, træder grundlæggeren Lars Bendixen tilbage fra sin stilling som direktør.

Efter mere end 40 års dedikeret arbejde med måleinstrumenter hos Elma Instruments, træder grundlæggeren Lars Bendixen tilbage fra sin stilling som direktør. Han ser frem til at bruge mere tid på sin passion for golf, rejseeventyr og sin store kærlighed til fodboldklubben, Lyngby Boldklub.

Samtidig vil vi gerne byde vores nye administrerende direktør hos Elma, Anders Lisberg Petersen, velkommen. Vi er overbeviste om, at virksomheden vil stå over for en stærk fremtid med Anders som direktør, Indutrade som ejer og med verdens bedste hold af dygtige og kompetente medarbejdere. Selvfølgelig kan Lars ikke slippe Elma helt, så han vil forblive og bidrage til bestyrelsen i de kommende år.

Lars Bendixen har gennem årene været en bærende kraft for Elma Instruments, og hans bidrag har været afgørende for virksomhedens vækst og succes. Vi takker ham dybt for hans engagement, lederskab og dedikation.

På samme tid er vi glade for at byde Anders Lisberg Petersen velkommen ombord. Anders har en imponerende baggrund og erfaring inden for industrien, og vi er overbeviste om, at hans visioner og lederegenskaber vil styrke vores position som førende leverandør af måleinstrumenter på markedet.

Elma Instruments er en del af Indutrade Gruppen, hvilket giver os en stærk platform til at udvide vores forretning og levere innovative løsninger til vores kunder.

Vi ser frem til en spændende fremtid under Anders' ledelse og er overbeviste om, at Elma Instruments vil fortsætte med at levere høj kvalitet, pålidelige måleinstrumenter og enestående service til vores kunder.

Om Elma Instruments A/S:

Elma Instruments A/S er Skandinaviens førende leverandør af test- og måleudstyr. Virksomheden blev grundlagt for over 40 år siden og har siden da opbygget et solidt omdømme for kvalitet, innovation og pålidelighed i levering af professionelt måleudstyr, support samt service og kalibrering.

Se mere på www.elma.dk 

Elma Instruments A/S
Ryttermarken 2
3520 Farum
Furesø Kommune
Danmark
CVR nummer: DK24229408
P nummer: 1006428966

Kontaktperson

S&S
Support & Salg
info@elma.dk

Send til en kollega

0.062