23948sdkhjf

Putzmeister Performance Line – Kvalitet, erfaring og koncept er indarbejdet i produktionen

| Medlemsnyhed | Indrykket af PumPac A/S

Den nye Putzmeister Performance Line tilbyder alle fordelene ved en effektiv præfabrikeret produktion, med fokus på det væsentlige, hvilket giver en optimal balance mellem pris og ydelse.

Den nye Putzmeister Performance Line tilbyder alle fordelene ved en effektiv præfabrikeret produktion. Pumperne drager fordel af synergieffekterne fra ydeevne-optimering og præfabrikeret konceptdesign, med fokus på det væsentlige, hvilket giver en optimal balance mellem pris og ydelse.

Mange års erfaring resulterer i de bedst mulige konfigurationer. Bag Putzmeister Performance Line ligger omfattende ingeniør- og planlægningsarbejde fra utallige projekter - Made in Germany. Uanset om det gælder generel industri, minedrift, olie- og gasproduktion, kraftværksteknologi eller håndtering af slam og biomasse.

Præfabrikeret system, der er optimeret til materialer med højt faststofindhold
Udviklingen af denne maskinteknologi bygger på 30 års erfaring med transport af slam og materialer, som er vanskelige at pumpe. Komponenterne er nøje udvalgt og giver maksimal funktionel pålidelighed.

I systemets hjerte findes hydraulisk drevet KOS dobbelt stempelpumpe, som er velegnet til transport af højviskose og faste slammaterialer samt af medier med en høj procentdel af grovkornet materiale. Det vigtigste anvendelsesområde for KOS-serien er til materialer, der stiller ekstreme krav til pumpen, f.eks. biologisk affald fra husholdningsaffald, recirkuleret materiale fra biogasanlæg, afvandet slam, olieslam, boremudder, tyktflydende, faste stoffer med høj viskositet. 

Fordele:

  • KOS dobbelt stempelenhed med S-tube sikrer næsten problemfri pumpning af partikler på op til 100 og 120 mm.
  • Konstrueret til drift 24 timer/7 dage med en høj pumpekapacitet (op til 60 m³/h) med lavt energiforbrug.
  • Robust design med få sliddele, der sikrer lave vedligeholdelsesomkostninger.
  • Kort leveringstid grundet det præfabrikerede koncept.

 Performance line system består af:

  • Hydraulisk drevet dobbelt stempelpumpe, S-rør design
  • Tragtsystem med fødesnegl/mixer (eldrevet m/frekvensomformer)
  • Hydraulisk drev unit
  • Kontrolsystem

For yderligere information
Pumpac A/S er forhandler af Putzmeister Performance Line, og du kan møde dem på Automatikmessen den 13. – 15. september, stand B1004. Du kan også finde yderligere information om Putzmeister Perfomance Line her, eller ved at kontakte Pumpac direkte.

Om PumPac
PumPac A/S er en ingeniør- og handelsvirksomhed, der markedsfører og sælger pumper, kompressorer og systemer til mange industrier så som: Affaldsforbrænding, kemisk industri, medicinalindustri, papirindustri, biobrændsel, kraftværksteknik, miljøanlæg, skibsfart, biogas anlæg, maskinbyggere, offshore, værftsindustri. Venligst se vores udvalg af pumper på vores hjemmeside www.pumpac.dk.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
PumPac A/S

Torvet 4, 1 sal
3400 Hillerød
Danmark
PumPac A/S

Send til en kollega

0.079