23948sdkhjf
Del siden
Annonce

KRAL API pumper til olie- og gasindustrien

KRAL er en af de førende producenter af skruespindelpumper. Produkterne opfylder en bred vifte af branchestandarder, f.eks. olie og gas API-standarder.

 KRAL fremstiller højtydende og meget pålidelige skruespindelpumper for positiv fortrængning med fremragende sugekapacitet til alle typer af rene og smørende væsker. 

KRAL har produceret pumper siden 1950. Senere kom flowmeter til, og som de første kunne KRAL præsentere en magnetkoblet 3 spindlet skruespindelpumpe, som kunne anvendes til standard industri-/marine opgaver mht. størrelse og pris. En magnetkobling sikrer, at pumpen er hermetisk tæt, og den bruges tit i maskinrum på skibe samt i polyuretan (PUR) applikationer. Den seneste nyskabelse er CG serien, som kan fremstilles i overensstemmelse med API 676 standarderne. Ud over den velkendte kvalitet, tilbyder CG serien en helt unik konstruktion, der gør service og vedligeholdelse meget lettere. 

Vedligeholdsvenlig konstruktion med aftagelig kobling
Pumpen er udformet som en indbygningspumpe med et ydre hus. Koblingen mellem API 676 pumpe og motor har aftageligt afstandsstykke (spacer coupling), og indbygningspumpen kan fjernes uden behov for demontering af motor eller pumpehus, som kan forblive i rørsystemet. Når koblingens afstandstykke er fjernet, kan indbygningspumpen med tætningskammer og motor fjernes for service. KRAL tilbyder servicevenlig patrontætning, standard mekanisk akseltætning eller magnetkobling. En indsats pumpe man leveres til lager, dette er en sammenbygget reserve enhed som kan monteres i eksisterende pumpehus bestående af alle roterende dele såvel skruespindler som akseltætning. Ydelse op til 3.550 l/min, tryk op til 100 bar, temperatur -20 °C til 180 °C. 

Fordele

  • Opfylder API standarder.
  • Lækagesikker og praktisk talt vedligeholdsfri.
  • Huset har dobbeltvægge til opvarmning samt multitilslutning for en række installationsmuligheder.
  • Specialhærdede pumpespindler giver længere levetid og lavt slitage.
  • API bundpladen har løftekroge, afløb, bearbejdede anlægsflader for pumpe og motor, samt justeringsskruer for motor.

For yderligere information
Undgå fejl når du skal vælge din pumpe. Pumpac A/S, som forhandler KRAL pumper, er specialister og bidrager gerne med ekspertviden og rådgivning. Du kan møde Pumpac på Automatikmessen den 13. – 15. september, stand B1004. Du kan også få yderligere information her, eller ved at kontakte Pumpac direkte. 

Om PumPac
PumPac A/S er en ingeniør- og handelsvirksomhed, der markedsfører og sælger pumper, kompressorer og systemer til mange industrier så som: Affaldsforbrænding, kemisk industri, medicinalindustri, papirindustri, biobrændsel, kraftværksteknik, miljøanlæg, skibsfart, biogas anlæg, maskinbyggere, offshore, værftsindustri. Venligst se vores udvalg af pumper på vores hjemmeside www.pumpac.dk.

 

PumPac A/S
Torvet 4, 1 sal
3400 Hillerød
Hillerød Kommune
Danmark
CVR nummer: DK12739176
P nummer: 1004370744

Kontaktperson

MA
Michael Andreassen
Direktør
+45 46761700 pumpac@pumpac.dk

Send til en kollega

0.049