23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Har du set lyset i Hans Buchs LED-løsninger?

Se Hans Buchs udvalg af løsninger til LED-belysning, som blandt andet skaber gavn i shippingbranchen og DSB’s IC3-tog og andre krævende miljøer. Få beregnet en LED-opgradering med en kort ROI og en mærkbar CO2-reduktion.

Salgs- og ingeniørvirksomheden Hans Buch har de seneste måneder sat fokus på LED-løsninger til at erstatte ældre og mere ineffektiv teknologi til belysning. Med en opgradering til LED følger en række fordele, som Hans Buch kan bidrage med gennem produktrådgivning og kundetilpassede løsninger. 

I udvalget findes blandt andet LED-lysrør og LED-floodligths, som oprindeligt er udviklet og skaber gavn for marine- og offshore-kunder. Men det kommer f.eks. også til at gavne i DSB’s InterCity3-tog, efter at Hans Buch tidligere på sommeren vandt et stort udbud.

Krævende miljøer kalder på hårdføre LED-løsninger

Udvalget af LED-belysning fra Hans Buch er udviklet til at modstå hårde slag, rystelser og vibrationer og er derfor særdeles velegnet i hårde miljøer.  

Læs mere: ”LED-lysrør tåler mange tæsk – se beviset her

LED-rørene og LED-floodlights tåler også ekstreme vejrforhold med temperaturer fra -30 til +50 grader Celsius og en vandtæthed klassificeret efter IP66 og IP67. Derudover byder sortimentet også på et særligt LED-floodlight til eksplosionsfarlige områder, såsom teknikrum og motorrum.

Lysinstallationerne kan leveres med flere kundetilpassede justeringer for lysstyrke og strålevinkel efter individuelt behov.

Få beregnet en grøn og rentabel business case

I Hans Buch skubber vi ikke kun produkter udover rampen. Her bidrager salgs- og ingeniørhuset også med vejledninger og beregninger for at anskueliggøre, hvor god en business case LED-opgradere kan være for din virksomhed. 

En kunde hos Hans Buchs marinedivision opgraderede 1246 lysstofrør og 162 glødepærer til LED. Takket være energibesparelsen på at LED-lys var investeringen tilbagebetalt efter syv måneder, mens CO2-udslippet opnåede en reduktion på 150.800 kg per år.

Læs mere: ”LED-lys giver store besparelser for økonomi og CO2-udledning

LED-belyste vækstkabinetter giver friskt grønt på menuen

Sidst, men ikke mindst, tilbyder Hans Buch hydroponisk fødevaredyrkning som distributør for det danskejede Aerospring Hydroponics. Løsningen byder på vækstkabinetter med LED-belysning til dyrkelse af frugt og grønt. 

Løsninger giver både ressourcebesparelser og hurtigere høst sammenlignet med konventionelt landbrug. Hydroponisk dyrkning kendetegnes ved, at planterne dyrkes uden jord og sparer op til 90 % af vandforbruget, og frugt og grønt er klar til høst 30-50 procent hurtigere.

Læs mere: ”Beyond organic: Besætning gror fødevarer på den halve tid

EU-lovgivning tager livet af miljøskadelige lysstofrør

Fra den 24. august 2023 er det ikke længere lovligt for producenter og importører at sende nye enheder af lysstofrørene T5 og T8 på markedet i EU, mens et forbud mod lysstofenheden CFL (også kendt som sparepæren) allerede er underlagt et forbud fra den 24. februar 2023.

Læs mere i Hans Buchs artikel fra den 24. juli 2023: ”Forbud mod lysstofrør på vej: Få hjælp til LED-opgradering

Følg Hans Buch på LinkedIn

Følg med i vores aktiviteter i industrien på LinkedIn: 
https://www.linkedin.com/company/hans-buch-as 

Hans Buch A/S
Roskildevej 8-10
2620 Albertslund
Albertslund Kommune
Danmark
CVR nummer: DK75142412
P nummer: 1003187666

Send til en kollega

0.062