23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Står du med et apparat eller udstyr, som ikke kan drives af et standardbatteri?

Gode og pålidelige batterier er helt essentielle – og vi gør altid en dyd ud af at producere og levere batterier i topkvalitet. Vi kan tage afsæt i et batteri, du allerede har – eller vi kan hjælpe dig med at designe og udvikle en helt ny specialløsning fra bunden. Uanset udgangspunktet får du høj, dansk kvalitet og professionel håndtering fra start til slut.

Projektering
Her går vi i dybden med dit konkrete projekt og analyserer dine behov og krav. På baggrund deraf taler vores erfarne specialister dig igennem de forskellige muligheder, løsningsforslag og teknologier.

Design
Design-fasen handler om fysisk formgivning og teknisk opbygning. Her sikrer vi, at batteriet passer ind i apparatets øvrige design og lever op til krav om eksempelvis varmeafgivelse og levetid under ekstreme forhold.
Vi indtænker og håndterer også lovpligtige certificeringer og særlige godkendelser, hvis batteriet eksempelvis skal anvendes til medicinsk udstyr.

Testcenter
Batterier udfylder ofte en fuldstændig kritisk funktion. I nogle tilfælde kan de være direkte livsvigtige. Derfor går vi aldrig på kompromis med kvaliteten, og vi udfører løbende omfattende og professionelle tests og kvalitetskontrol i vores eget testcenter.

Batteriproduktion
Batterierne produceres i vores avancerede in-house produktionsafdeling i Randers. Her kan vi producere omtrent 8.000 batteripakker om ugen. Har du behov for en større serie, trækker vi på vores samarbejdspartnere, der blandt andet tæller Panasonic i Wuxi, Kina.

Lager
Vi sørger altid for, at produkter og komponenter opbevares sikkert. Nær vores produktionshal i Randers har vi blandt andet et lager til særligt farligt gods, hvor de mest energiholdige batterier opbevares. Lageret er sikret med automatiske branddøre og andre sikkerhedsforanstaltninger for maksimal tryghed.

Transport
Skal dine batterier videre til destinationer i øst, vest, nord eller syd? Vi håndterer logistikken og sørger for, at lovpligtige certificeringer og godkendelser er på plads. På den måde kan vi krydse landegrænser ubesværet og få din sending sikkert og hurtigt frem.

Hos ACTEC får du en personlig konsulent, som vejleder dig til den rette løsning!

ACTEC A/S
Alsvej 5
8940 Randers SV
Randers Kommune
Danmark
CVR nummer: DK66255212
P nummer: 1002228219

Kontaktperson

Carsten Thomsen
Salg Danmark
+45 87119998 ct@actec.dk

Send til en kollega

0.062