23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Hurtig produktion af gummiruller og valser

Hos Gravlund Industrigummi vulkaniseres direkte på stålkernen i støbeforme.

Når gummivalser og ruller skal have et slidtstærkt gummilag, vulkaniseres de med et teknisk gummimateriale. Vulkaniseringen foregår ved i støbeformen at udsætte materialet for varme og tryk, så det ændrer karakter fra at være blødt og klæbrigt til elastisk, slidstærkt og stabilt materiale.

Hvis emnet skal overholde en præcis tolerance, tilbyder Gravlund Industrigummi slibning af diameter efter støbning.

Ønskes der en totalleverandør af det færdige emne, kan Gravlund Industrigummi sikre lave omkostninger til produktion af støbeform og stålkerne. Det er ligeledes muligt at renovere gamle emner med et nyt gummilag.

Der findes en lang række gummikompounds og hårdheder som kan anvendes til vulkanisering. Gravlund Industrigummi har et stort udvalg parat til produktion og er klar til at rådgive om det optimale valg til dine emner.

Takket være gode samarbejdspartnere er der korte leveringstider på både støbeforme og færdige gummiemner. Kontakt os gerne for en snak om mulighederne på telefon 4466 9830 eller på info@gravlund.dk og hør nærmere om mulighederne for et godt samarbejde.

Følg os også gerne på LinkedIn, hvis du har lyst til at se hvilke spændende projekter, vi bidrager med til det danske erhvervsliv. 

Om Gravlund Industrigummi:

  • Egen produktion i Ballerup ved København sikrer fleksibilitet og hurtig reaktionsevne, både ved udvikling, produktion og levering. Vi benytter os udelukkende af europæiske gummiblanderier som garant for ensartethed og høj kvalitet i det færdige produkt.
  • Certificeret i ISO 9001:2015, ISO 14001:2015 og ISO 45001:2018.
  • Opretholder for 9. år i træk den højeste kreditrating, AAA.
Gravlund Industrigummi A/S
Industriparken 10-14
2750 Ballerup
Ballerup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK31491436

Kontaktperson

MG
Mads Gravlund
Salgschef
mads@gravlund.dk

Send til en kollega

0.048