23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Mød 6 spændende talere | Bureau Veritas' bæredygtighedskonference 2023

Så er det ved at være sidste chance for tilmelding til Bureau Veritas' bæredygtighedskonference den 8. juni 2023, som vil finde sted i de nytænkende rammer på Werkstatt i København.

Du kan glæde dig til at møde:

Jan Stentoft, PhD, professor i Supply Chain Management på SDU I Kolding, vil sætte fokus på en tværorganisatorisk fremgangsmåde, der resulterer i konkret handling omkring at skabe bæredygtige forsyningskæder.

Jakob Aaen, Co-Founder, Målbar, vil fortælle nærmere om deres udviklede værktøj der hjælper virksomheder med at beregne, reducere og dokumentere PEF-compliance på self-assessed data, og hvilke erfaringer de har fået med metode og proces til dataindsamling.

Charlotte Thy, Lead Auditor, Bureau Veritas, vil fortælle nærmere om, hvordan man som virksomhed undgår Green Washing, når bæredygtighed bruges i den eksterne kommunikation og markedsføring.

Miina Hansen, CSR Rådgiver, Bureau Veritas, vil fortælle dig om den seneste løsning, Clarity, der hjælper store virksomheder og SMV'ere med at administrere deres ESG-forpligtelser. 

Ole Overgaard, Lead Auditor, Bureau Veritas, vil gøre dig klogere på, hvordan I kan arbejde med strategi og reelle løbende forbedringer, men også hvordan man kan bygge ESG’ere og bæredygtighedspræstationer ind i sin kommunikation.

Anders B. Toft, Direktør/CCO i Alfix A/S, vil fortælle om Alfix’ inspirerende rejse fra ordentlighed, godt arbejdsmiljø, et socialt ansvar og miljøcertificerede produkter til at hæve barren og arbejde med Verdensmålene som ramme for hele deres bæredygtighedsindsats.

Tilmeld dig Bæredygtighedskonferencen 2023 og du vil få en inspirerende dag med succeshistorier og tips til, hvordan I kan gå fra snak til handling i forhold til jeres arbejde med bæredygtighed.

Tilmeld dig i dag...

Bureau Veritas
Oldenborggade 25-31, 7000 Fredericia
Vesterbrogade 149, 1620 København V
Bavnehøjvej 5, 1. sal, 6700 Esbjerg
7000 Fredericia
Fredericia Kommune
Danmark
P nummer: 1008350686

Send til en kollega

0.031