23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Redningsbåd i en lufthavn?

Hos Nordhavn Power Solutions har vi haft montører til at udføre en reparation af motoren på en af redningsbådene hos Københavns Lufthavn. Men hvad skal en lufthavn bruge en redningsbåd til?

Udløber
30. maj 2024

Umiddelbart forbinder man ikke en lufthavn medredningsbåde, men da CPH – Københavns Lufthavn ligger lige ud til vandet, er redningsbåde nødvendige.

De bruges til en række redningsaktioner på Øresund – typisk op til 20 gange årligt. Samtidig skal man være klar, hvis et fly er tvunget til at lande på havet.

Derfor er det vigtigt, at motoren slår i gang, når behovet er der. Motoren har været en tur forbi vores værksted, hvor vores montører Simon Graverholt og Mikkel Fast Korsbak har gennemført reparation af motoren.

Normalt udføres en reparation af motoren ombord på båden/skibet, men da pladsen var trang i maskinrummet, blev det aftalt, at service skulle udføres på værksted, hvor den også blev gennemtestet.

Motoren er nu reinstalleret og redningsbåden i gang igen. Senest deltog den i en stor havmiljøøvelse tirsdag 23. maj 2023.

Nordhavn Power Solutions A/S
Nikkelvej 17
8940 Randers SV
Randers Kommune
Danmark
CVR nummer: DK38017101

Kontaktperson

RGJ
Rikke Godsk Jensen
Salgs- og marketingkoordinator
rgj@nordhavn.dk

Send til en kollega

0.047