23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Platform.as forlænger med MT Højgaard-koncernen

En ny samarbejdsaftale betyder, at MT Højgaard, der er en af landets største entreprenører også vil benytte Platform.as moderne mobile arbejdsplatforme i de næste to år.

Selvom det er sommerferie står byggepladserne rundt omkring i landet langt fra stille. I denne uge er det lykkedes Platform.as at forlænge aftalen med en firmaets ældste og tætteste samarbejdspartnere, MT Højgaard- koncernen, og i særdeleshed datterselskabet Enemærke & Petersen a/s.

- Jeg er ekstremt glad for, at MT Højgaard koncernen har haft lyst til at forlænge samarbejdet med os. Enemærke & Petersen var en af vores første kunder – de troede på både os og på vores produkt fra starten af, siger Casper Knudsen, der er direktør i Platform.as.

”De har altid produkterne i orden”
Enemærke & Petersen der er en del af MT Højgaard koncernen er også meget tilfredse med den nye aftale. De mener, at de mobile arbejdsplatform bliver vigtigere og vigtigere, og det er ikke tilfældigt, at valget af udlejer fortsat er faldet på Platform.as.

- Platform.as er en troværdig samarbejdspartner, og deres produkter er altid i orden. Det er let at have med at gøre og vi bruger arbejdsplatforme mere og mere, fortæller Børge Bech Jensen, der er indkøbschef i Enemærke & Petersen a/s.

Vigtigt at fastholde
2016 har været et travlt år for Platform.as, da efterspørgslen på de mobile arbejdsplatforme er stærkt stigende. Men bare fordi, der skal løbes stærkt overfor de nye kunder, skal kvaliteten og servicen stadig være i top for de eksisterende.

- Det gør mig også ekstra glad og stolt, for selvom det er vigtigt at finde nye kunder, så er det mindst lige så vigtigt at holde fast og servicere de ’gamle’, siger Casper Knudsen.

Den nye aftale mellem MT Højgaard og Platform.as gælder for en to-årig periode.

Platform a|s
Broenge 4
2635 Ishøj
Ishøj Kommune
Danmark
CVR nummer: DK31467519
P nummer: 1014436711

Send til en kollega

0.062