23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Fra padelanlæg til pandekagefabrik

Man skal stå tidligt op, når man arbejder sammen med HpH Totalbyg A/S – så det gør vi! Det går så stærkt, at vi her præsenterer hele tre projekter på én gang. Hold godt fast:

I Ry i det midtjyske Søhøjland opfører HpH Totalbyg A/S endnu et padelanlæg. Denne gang er det en hal med fem dobbeltbaner og en singlebane med samlet areal på 1.650 kvadratmeter. Hertil kommer en velfærdsafdeling i to etager på i alt 400 kvadratmeter.

Den tilladte byggehøjde gør, at anlægget er placeret lidt under terræn. Konstruktionerne er derfor dimensioneret for jordtryk, oplyser projektleder Tina Sund Johannessen hos DS Stålkonstruktion.

I Aarhus har vi leveret og monteret stålkonstruktioner til fem rækkehuse i to plan. Bæresystemet er stålkonstruktionerne, som skjules i den færdige facade. Hvert hus bliver på 130 kvadratmeter.

For pandekagefans – og dem er der åbenbart mange af – har vi netop leveret og monteret stålkonstruktioner til udvidelse af en pandekagefabrik på Sjælland. Hele 450 kvadratmeter nyt bageri til fremstilling af pandekager i alle tænkelige størrelser. Mmmm, velbekomme!

Alle konstruktioner er i øvrigt brandbeskyttet til R60, så de kan modstå brand i 60 minutter.

DS Stålkonstruktion A/S
Samsøvej 2
9500 Hobro
Mariagerfjord Kommune
Danmark
CVR nummer: DK25130979
P nummer: 1001799816

Send til en kollega

0.047