23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Generatoranlæg / Nødgenerator fra 10-2500+ kVA

Dieseldrevne generatoranlæg / Nødgeneratorer er afgørende i produktionsvirksomheder, byggebranchen og for mange industrivirksomheder når strøm fra nettet er utilgængelig. Hos West Diesel har kunderne adgang til en række generatoranlæg, der imødekommer forskellige strømbehov, lige fra 10-2500+ kVA.

En af de væsentlige fordele ved at købe eller leje et generatoranlæg fra West Diesel er det højkvalitetsudstyr, vi tilbyder. Med velkendte motor- og generatormærker kan du være sikre på, at din generatorer vil fungere pålideligt.

En anden fordel er den hurtige levering, som West Diesel tilbyder, der sikrer,  at du har adgang til strøm så hurtigt som muligt. Ydermere leverer West Diesel komplette løsninger, der inkluderer muligheder med høj konfigurerbarhed, skræddersyet til at imødekomme dine specifikke behov. Kunder drager også fordel af fuld support, herunder service og reparation.

West Diesel tilbyder både køb af generatoranlæg og leje, hvilket gør det nemt for virksomheder at få adgang til strøm uden afbrydelser i driften. Vi tilbyder en bred vifte af generatoranlæg der sikrer en optimal-løsning til forskellige strømbehov.

West Diesel giver en fremragende løsning til virksomheder, der ønsker at investere  eller leje generatoranlæg af høj kvalitet. Med hurtig levering, fuld support og en række konfigirations muligheder kan du stole på, at West Diesel leverer en komplet løsning til dine strømbehov.

Kontakt West Diesel

Mail: Salg@Westdiesel.dk
Telefon: +45 75 12 70 44

West Diesel Engineering A/S
H.E. Bluhmes Vej 6
6700 Esbjerg
Esbjerg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK76393710
P nummer: 1002489254

Kontaktperson

KJ
Kim Jensen
Salgs og marketingkoordinator
kj@westdiesel.dk

Send til en kollega

0.047