23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Bekymrende forurening med fin støv fra dæk kan reduceres med 25%

Fin støv fra dæk er forurening som der ikke snakkes meget om, men som ophåber sig i vores natur og dermed fødekæde. Fleetmanagers, vognmænd, bilister, alle kan reducere fin støv dræberen med 25% Med fokus på vores get leaner, go greener program er det også en god forretning.

Finstøv fra dæk udgør en alvorlig trussel mod vores miljø og sundhed. Dette støv er en blanding af små partikler, der frigøres fra dæk, når de slides ned på vejbelægningen. Når disse partikler frigøres, kan de let spredes gennem luften og forurene vores omgivelser.

Dette problem har fået stigende opmærksomhed i de senere år, da forskning viser, at finstøv fra dæk kan have en negativ indvirkning på menneskers sundhed og miljøet som helhed. Ifølge en undersøgelse fra World Health Organization (WHO) kan eksponering for finstøv fra dæk øge risikoen for en række alvorlige sygdomme, herunder hjertesygdomme, slagtilfælde og lungesygdomme.

Finstøv fra dæk påvirker også miljøet ved at forårsage forurening og ødelægge økosystemer. Når disse partikler falder på jorden eller i vandet, kan de forårsage skade på dyr og planter og forurene vandkilder og jordbund.

Der er flere årsager til, at finstøv fra dæk er blevet et stigende problem. En af de vigtigste årsager er, at biltrafikken er steget betydeligt i de senere år, hvilket betyder, at flere dæk slides ned på vejbelægningen og frigør flere partikler. Derudover bruger mange dæk med en blødere gummi for at øge grebet og forbedre køreoplevelsen, men dette kan også føre til øget slid og frigivelse af flere partikler.

I sidste ende er det vigtigt at adressere problemet med finstøv fra dæk for at beskytte vores sundhed og miljø. 

Der findes en løsning allerede idag. 
Kontakt os for at høre hvordan du kan forbedre din bundlinie og reducere fin støv fra dine dæk med hele 25%
eller læse mere om vores løsning på 
https://solutionweb.dk/daekoptimering/ 

Referencer: 
https://videnskab.dk/

Imperial College London

 

Solutionweb ApS - |Apps|Tracking|Web Kodning|
Grusbakken 18
2820 Gentofte
Gentofte Kommune
Danmark
CVR nummer: DK32934471

Kontaktperson

DH

Send til en kollega

0.047