23948sdkhjf

Platform.as tager tre år mere som DRA certificeret udlejer

| Medlemsnyhed | Indrykket af Platform a|s

Højeste standard for sikkerhed, arbejdsmiljø og kvalitetsstyring. Udlejeren af mobile arbejdsplatforme, Platform.as, fik forlænget sin DRA-certificering efter firmaet bestod 3-års eftersynet.

For tre år siden blev Platform.as for første gang, og som Danmarks første platformudlejer, DRA certificeret. DRA certificeringen er blevet etableret af Materielsektionen i Dansk Byggeri og er med til at garantere, at en materieludlejer lever op til en række faste procedurer og standarder for kvalitetsstyring, miljøstyring og arbejdsmiljø.

To gange om året skal DRA certificerede virksomheder igennem nogle både planlagte kontrolbesøg og stikprøver, som sikrer, at de overholder de strenge krav, der er til de tre kerneområder, og hvert 3. år skal virksomheden igennem et større tjek, hvor alt gennemgås. Alt lige fra procedurer, manualer, materiel og arbejdspladser bliver gået efter, og kun hvis alt overholder certificeringens forskrifter, kan virksomheden beholde sin certificering.

Eftersyn bestået
Torsdag den 21. april var det Platform.as’ tur til 3-års-eftersynet og udlejeren af mobile arbejdsplatform kan meddele, at der blev levet op til alle krav og firmaet bestod eftersynet til punkt og prikke.

- DRA certificeringen er noget, vi er ekstremt stolte over at kunne bryste os af - det betyder nemlig, at vores kunder er sikre på et få det bedste og sikreste produkt på markedet, samtidig med, at vores medarbejdere arbejder i et godt og sikkert miljø, fortæller Casper Knudsen, der er direktør i Platform.as

Firmaet fra Greve råder over 250 mobile arbejdsplatforme, der udlejes til blandt andet facaderenovering, altanmontering og murerarbejde.

Læs mere om DRA certificering her:
http://www.dra.nu/om+dra


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Platform a|s

Broenge 4
2635 Ishøj
Danmark
Platform a|s

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.11