23948sdkhjf
Del siden
Annonce

West Diesel udvider på Esbjerg Havn

West Diesel udvider lager og kontor faciliteter for bedre at kunne betjene vores kunder og imødekomme den voksende efterspørgsel af vores produkter.

West Diesel er glade for at kunne meddele, at vi udvider vores lager og kontor faciliteter for bedre at kunne betjene vores kunder og imødekomme den voksende efterspørgsel af vores produkter.

De nye facilititer vil give os bedre mulighed for at imødekomme vores kunders nuværende og fremtidige behov. Vi vil være i stand til at lagerfører flere produkter og med det nye kontor vil der være plads til vores stigende antal af medarbejdere.

Det nye byggeri bliver opført i forlængelse af West Diesel's eksisterende bygninger. Graakjaer Erhverv står for byggeprojektet og den nye lagerbygning forventes at stå færdigt i slutningen af 2023.

Vi er begejstrede for de muligheder, som dette vil bringe, og ser frem til fortsat at servicere vores kunder med høj kvalitet. 

Dette er især pga. af vores stigende efterspørgsel på Generatorer og Nødgeneratorer til byggeprojekter og produktionsvirksomheder. Men i den grad også vores specialbygget generatoranlæg til marine og de mange andre produkter ser vi også stor fremgang.

Se her vores udvalg af Generatoranlæg

Kontakt os for at hører mere:

Mail: Salg@westdiesel.dk
Telefon: 75 12 70 44

West Diesel Engineering A/S
H.E. Bluhmes Vej 6
6700 Esbjerg
Esbjerg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK76393710
P nummer: 1002489254

Kontaktperson

KJ
Kim Jensen
Salgs og marketingkoordinator
kj@westdiesel.dk

Send til en kollega

0.063