23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Simple løsninger i store mængder

Gravlund Industrigummi leverer også den helt simple gummiløsning til fornuftige priser uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Meget kan lade sig gøre med støbte gummiemner, og hos Gravlund Industrigummi kommer der ofte spændende og udfordrende opgaver på bordet. Helt simple opgaver er til gengæld også velkomne. Eksempelvis en produktion af støbte afstandsklodser, som er leveret til en kunde i byggebranchen.

Takket være solide, lokale leverandører er det muligt at lave støbeforme til helt simple produktioner uden at sprænge budgettet. Den helt rigtige gummitype og -compound er valgt i samarbejde med kunden ud fra krav til kvalitet, anvendelse og egenskaber.

Mulighederne med støbte gummiemner er næsten uendelige. Derfor står Gravlund Industrigummi klar til at rådgive om den bedste løsning - også de helt simple af slagsen. Fælles for alle opgaver er, at de løses i samarbejde med kunden med fokus på at levere et produkt af høj kvalitet til den rigtige pris.

Ønsker du at høre mere om hvad der kan lade sig gøre med støbte gummiemner? Kontakt Gravlund Industrigummi på telefon 44669830, e-mail på info@gravlund.dk – eller se mere på vores hjemmeside www.gravlund.dk

Om Gravlund Industrigummi:

  • Egen produktion i Ballerup ved København sikrer fleksibilitet og hurtig reaktionsevne, både ved udvikling, produktion og levering. Vi benytter os udelukkende af europæiske gummiblanderier som garant for ensartethed og høj kvalitet i det færdige produkt.
  • Certificeret i ISO 9001:2015, ISO 14001:2015 og ISO 45001:2018.
  • Opretholder for 9. år i træk den højeste kreditrating, AAA.
Gravlund Industrigummi A/S
Industriparken 10-14
2750 Ballerup
Ballerup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK31491436

Kontaktperson

MG
Mads Gravlund
Salgschef
mads@gravlund.dk

Send til en kollega

0.047