23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Højere komfort og hurtigere afvirkning med ny skrubskive

Norton lancerer en ny skrubskive, der giver større komfort for operatøren og hurtigere afvirkning. Den nye skrubskive har betegnelsen Quantum3 og har markedets største afvirkning på kortest tid samt giver færre vibrationer, ifølge producenten.

Højere komfort og hurtigere afvirkning med ny skrubskive

Norton lancerer en ny skrubskive, der giver større komfort for operatøren og hurtigere afvirkning.

Den nye skrubskive har betegnelsen Quantum3 og har markedets største afvirkning på kortest tid samt giver færre vibrationer, ifølge producenten.

Nortons nye skrubskive er fremstillet med et nyt Quantum3-slibemiddel som i kombination med et kraftigere bindemiddel giver højere afvirkningshastighed og længere levetid og derved større komfort for operatøren. Tests har ifølge producenten vist, at Quantum3 skrubskive afvirker op til 70% mere materiale end andre skrubskiver med keramiske slibemiddel. Den længere levetid medfører også færre driftsstop for skift af skiven samt mindre affald, da færre skiver forbruges. Norton Quantum3 har også lavere vibrationsniveau som i kombination med at slibning kan udføres med lavere arbejdstryk gør arbejdet mere behageligt for operatøren.

Norton Quantum3 skrubskiver er beregnet til brug i vinkelslibere til slibning af stål, højlegerede chrom legeringer, rustfrit stål og andre hårde legeringer. Sortimentet omfatter skrubskiver med 7 mm tykkelse i diameter på 115, 125, 150, 180 og 230 mm. Norton Quantum3 skrubskiver er såkaldte ikke-jernholdige, dvs. indholdet af jern, chlor og svovl er mindre end 0,1%, hvilket eliminerer risikoen for forurening af arbejdsemnet.

”Takket være den specielle slibe- og bindemiddelsammensætning bliver vibrationsniveauet lavere og arbejdet meget mere bekvemt for operatøren, samtidigt går slibningen meget hurtigere, hvilket resulterer i lavere samlet slibeomkostning," siger Erik Møller, Salgschef hos Saint-Gobain Abrasives A/S.

For mere information eller test, kontakt Saint-Gobain Abrasives A/S

Saint-Gobain Abrasives A/S
Dybendalsvænget 2
2630 Taastrup
Høje-Taastrup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK69931413
P nummer: 1002309717

Send til en kollega

0.047