23948sdkhjf
Del siden
Annonce

En virkeligt spændende stilling

BAWAT forudser stor vækst i de kommende år - og MARPRO assisterer selskabet med at tiltrække de absolut dygtigste medarbejdere til at deltage på denne spændende rejse.

Ballastvandsrensesystemet fra det danske firma Bawat, er det eneste system der er benytter sig af varmepasteuriseringsteknologi for at dræbe potentielt farlige organismer i ballastvand i stedet for filtre der er dyre og svære at vedligeholde, ultraviolet lys, elektrolysesystemer eller aktive kemikalier.

”Vi er meget glade for at have fået typegodkendelse af den amerikanske kystvagt, som har en af ​​de hårdeste godkendelsesprocesser,” siger Marcus Hummer, administrerende direktør, Bawat, og tilføjer, at dette er et bevis på, at dette unikke system, der bruger spildvarme, virkelig fungerer.

BAWAT har hidtil fokuseret meget på research & development for at opnå godkendelserne, der er en forudsætning for at systemerne kan installeres på IMO skibe. 

Allerede før godkendelserne kom i hus, var der stor interesse for systemet globalt og BAWAT har da allerede en del systemer installeret på skibe ejet af både danske og international redere. 

BAWAT søger nu en Technical Manager, som får det overordnede tekniske ansvar for R&D og projekter. 

Du kan læse mere om stillingen ved at klikke HER

Og du kan læse om den nye godkendelse HER

Marpro ApS
Klostermosevej 140
3000 Helsingør
Helsingør Kommune
Danmark
CVR nummer: DK38649655
P nummer: 1022453587

Kontaktperson

Jakob Le Fevre
Direktør
+45 53700995 info@marpro.dk

Send til en kollega

0.047