23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Fotoelektrisk sensor med høj ydeevne i barske miljøer

T18-2 fotoelektriske sensorer er designet til en højere ydeevne i barske rengøringsmiljøer. T18-2 har et FDA-klassificeret splintfrit plasthus og er IP69K klassificeret til beskyttelse mod vandindtrængning og kemisk rengøring.

Fordele

• IP69K og epoxyindkapsling til højtryksspuling: T18-2-seriens sensor er designet til at kunne holde til højtryks, højtemperatur nedvaskning. Epoxyfylden fjerner de indre luftrum i huset, der kan føre til kondensering i sensoren under temperaturcyklus.

• ECOLAB ™ certificeret FDA-kvalitetsplast: Sensorerne er blevet testet af ECOLAB for at garanterer, at de modstår skade, når de udsættes for almindelige rengøringsmidler. Den plastik, der anvendes i hele T18-2, er lavet af FDA-godkendt, splintfrit plast til brug i fødevareproduktionslinjer.

• Designet med fødevaresikkerhed for øje: Sprækker er blevet minimeret for at forhindre ophobning af rester.  Riflerne er fjernet fra møtrikken, og de fiberoptiske kabler er blevet overstøbt for nem rengøring. Alle etiketter er blevet fjernet og erstattet med permanent laser radering. Montering af møtrik, valgfri tætningssæt og beslag dækker alle udsatte gevind på spidsen.

• Holdbar ultralydssvejsning til en overlegen forsegling: Ultralydsvejsning er fordelen ved at bruge et plasthus og skaber en overlegen sammenføjning. Metalsensorer indeholder normalt plastikvinduer og andre komponenter, der mødes mekanisk eller med klæbemidler. Sammenføjningerne er udsat for termisk chok, da metal- og plastkomponenterne udvider og kontraherer i forskellige hastigheder, hvilket skaber små huller og tillader vand i sensoren. Ultralyd svejsning sammensmelter plastkomponenter i et helt stykke holdbart plast, som ikke skiller ad, når det udsættes for termisk stød.

 

Funktioner

• Meget synlige output og dobbeltfunktions strøm- og stabilitetsindikatorer

• Laserraderede markeringer for lang levetid

• Kraftig synlig rødt lys på sender for nem justering og opsætning

• Fungerer i temperaturer fra -40 til +70 ° C

• 4-polet M12 Euro-Style-stik er IP69K klassificeret til spuling

 

Hans Følsgaard A/S
Theilgaards Torv 1
4600 Køge
Køge Kommune
Danmark
CVR nummer: DK55028818
P nummer: 1008693761

Kontaktperson

HAJ
Helle Aaker Jensen
Head of Marketing & Sustainability
+45 43208666 haj@hf.net

Send til en kollega

0.062