23948sdkhjf
Log ind eller opret for at gemme artikler
Få adgang til alt indhold på Søfart
Ingen binding eller kortoplysninger krævet
Gælder kun personlig abonnement.
Kontakt os for en virksomhedsløsning.
Del siden
Annonce

Mærkningsregler - Teori og praksis

Deltag på vores kursus omkring Mærkningsregler - teori og praksis og bliv klædt godt på.

Kom og få ideer, inspiration og praktiske redskaber til, hvordan jeres virksomhed kommer i gang med udarbejdelse af korrekte nærings- og ingrediensoplysninger.

 

Få indsigt i, hvorfor korrekte oplysninger fra leverandørerne - samt en korrekt, gennemtestet opskrift er kernen i at udarbejde korrekte beregninger og forbrugeroplysninger.

 

På kurset tager vi fat i den grundlæggende teori på området - med afsæt i mærkningsforordningen og -vejledningen, og kombinerer det med eksempler, hvor grundlæggende QUID, næringsinformation, allergener, carry-over, forbrugeroplysning på produkterne, anprisninger mv., vil blive berørt.

 
 

UNDERVISERE
Lars Boesen, Food Inspector

Bureau Veritas
Oldenborggade 25-31, 7000 Fredericia
Vesterbrogade 149, 1620 København V
Bavnehøjvej 5, 1. sal, 6700 Esbjerg
7000 Fredericia
Fredericia Kommune
Danmark
CVR nummer: DK10854431

Kontaktperson

BREAKING
{{ article.headline }}
0.046