23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Gratis temadag: Konkurrencedygtige kompositter - design, materialer og fremstillingsprocesser

Komposit er fremtidens materiale! Få indblik i hvordan du med fordel kan anvende kompositter i produktudviklingsfasen og hvordan du optimerer materialesammensætning og fremstillingsproces.

FORCE Technology og IDA Polymer inviterer til en spændende temadag om brugen af kompositter i konkurrence med andre konstruktionsmaterialer med fokus på produktudvikling.

Få masser input fra en række specialister, der præsenterer nye muligheder og anvendelser af fiberforstærkede plastkompositter til industrielle produkter.

Og glæd dig til at få indblik i anvendelse af kompositter fra det virkelige liv. Bl.a. fortæller Tim Hansen, Managing Director fra House of Composites om at bygge en sportsvogn i kulfiber. Ligesom Jens Zangenberg, Senior Engineer fra LM Windpower fortæller om design af verdens længste vindmøllevinge.

Vi ser på forholdet mellem design, materialevalg og fremstillingsmetoder og hvordan en optimering af processen kan reducere omkostningerne for kompositkomponenter. Dette kombineret med spændende virksomhedscases, giver dig en god forståelse for hvordan de rette beslutninger tidligt i processen kan spare tid og penge i produktudviklingsprocessen.

Tid og sted

14. november 2017 
kl. 9.00-15.00

FORCE Technology
Park Allé 345
2605 Brøndby

Pris og tilmelding

Temadagen er gratis efter først-til-mølle-princippet. Der vil dog blive opkrævet et gebyr på DKK 500,-, hvis man er tilmeldt, men ikke møder op.

Læs mere og tilmeld dig temadagen

 

FORCE Technology
Park Allé 345
2605 Brøndby
Brøndby Kommune
Danmark
CVR nummer: DK55117314
P nummer: 1003106341

Send til en kollega

0.063