23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Busch demonstrerede energibesparende vakuumteknologi på årets Interpack messe.

Årets Interpack messe i Düsseldorf, havde igen i år, deltagelse af Busch, som nød stor interesse fra de mere ned 170.000 besøgende på messen.

Deltagerne på messen, brugte lejlighed til at diskutere mere energieffektive og økonomiske vakuumløsninger med Buschs vakuumeksperter. Vakuumteknologi spiller en central rolle i mange emballageprocesser og i produktionen af emballagematerialer.

De mange deltagere kom fra mere end 40 lande, og havde alle det tilsammen at de var imponeret over den nyeste generation af R 5 lamelvakuumpumper, som hjælper Busch med at sætte nye standarder, især inden for vakuumemballage. Takket være de betydelige tekniske forbedringer bruger den nye R 5 RD-serie 20 procent mindre energi end sammenlignelige vakuumgeneratorer, uden det er gået udover pålideligheden eller robustheden af vakuumpumpen. Ud over disse betydelige energibesparelser kan denne nye vakuumpumpe også opnå kortere emballagecykler eller cykeltider.

På sin messestand, rådgav Busch også om centralvakuumsystemer, der kan tilpasses individuelt for at imødekomme alle kunders krav. Denne form for centralisering af vakuumforsyningen giver utallige fordele. For det første betyder det, at færre vakuumpumper er nødvendige, sammenlignet med en decentraliseret vakuumforsyning. I kombination med en efterspørgsels styret styring, giver dette et enormt energibesparelsespotentiale. For det andet, kan denne form for centreret vakuumsystem anbringes i et separat rum, således at vakuumpumperne ikke længere skal placeres i produktionsområder, hvilket resulterer i eliminering af støj og varme emission.

Centralisering af vakuumforsyningen, kan skabe yderligere besparelser, i afkølede produktionsområder, da klimaanlægget kan konstrueres til at være mindre.
Skræddersyede varmegenvindingskoncepter, kan hjælpe operatørerne med at bruge den producerede varme mere målrettet, og derved opnå yderligere energibesparelser.

Centraliserede vakuumsystem, øger også pålideligheden af forsyningen, da alle systemrelevante komponenter er designet til at være overflødige. Derved er man mere sikret ved fejl eller nedbrud i en enkelt vakuumpumpe. Selv vedligeholdelsesarbejde kan gennemføres under drift uden at påvirke ydeevnen, hvilke også mindsker nedetiden af produktionen.

Læs mere om mulighederne med den nye R 5 RD hos Busch her

Busch Vakuumteknik A/S
Parallelvej 11
8680 Ry
Skanderborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK77282912
P nummer: 1001957067

Kontaktperson

RA
Ralf Andersen
Teamleder Intern salg & Marketing
Ralf.andersen@busch.dk

Send til en kollega

0.079