23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Nyt 200-amp plasmaskæresystem fra ESAB byder på højproduktivitesboring og skæring.

ESAB Cutting Systems introducerer Smart Plasmarc™ 200, et nyt m2 plasmasystem til mekaniseret skæring under krævende forhold.

m2 Plasmasystemet skærer en bred vifte af materialetyper og -tykkelser med luft, oxygen eller nitrogen gasser. Det leverer højproduktivitetshulslagning og -skæring i sort stål op til 38 mm (1,25"), med kapacitet til kantstart og skæring af materialer op til 50 mm (2"), og er udviklet til høj pålidelighed og nem betjening.

Høje skærehastigheder forbedre effektiviteten og producere flere snit pr. time. Sammenlignet med oxy-fuel er ESABs m2-200 Plasmasystem mere end fire gange hurtigere i 12 mm (1/2 ") sort stål. Hurtige opsætninger og procesændringer maksimerer også produktiviteten af dette skæresystem.

m2-200 Plasmasystemet giver høj skærekvalitet med minimal slaggedannelse, reduceret vridning og en lille varmepåvirket zone, hvilket resulterer i færre sekundære operationer og en lavere omkostning pr. del end oxy-fuel skæring. En fuld 100 procent intermittens ved 200 ampere gør systemet i stand til at håndtere de mest krævende produktionskrav med den højeste pålidelighed.

ESAB nyeste plasmaskæring system er også yderst enkelt at bruge. En indbygget procesdatabase rummer optimerede skæreparametre, der er med til at sikre ensartede skæreresultater. Parametre vælges og kontrolleres i én arbejdsgang. Enkle og intuitive betjeningsfunktioner reducere behovet for uddannelse af operatører, minimerer fejl og forkorter setup-tid. Avanceret diagnostik forenkler fejlfinding og vedligeholdelse. Systemet er bygget til at være hurtigt og nemt at installere og giver mulighed for umiddelbare produktivitetsgevinster.

Pålidelig ydeevne på tværs af en bred vifte af industrielle applikationer er sikret med et gennemprøvet strømforsyningsdesign og et væskekølet brænderhoved beregnet på krævende brug. ESABs design kræver færre sliddele end tilsvarende plasmabrændere, reducerer reservedelslager og håndtering, og sparer dermed tid og penge. ESAB innovative brændergeometri sikrer ensartet skærekvalitet og en lang levetid.

m2-200 Plasma erstatter ESABs mekaniserede ESP-150 og ESP-200-systemer. ESP-150 pakker med håndbrændere og in-line brændere er fortsat til rådighed for ikke-automatiseret skæring.

I mere end 75 år har ESAB Skæresystemer kunnet tilbyde nøglefærdige løsninger direkte fra lager til kunder i hele verden. ESAB Skæresystemer er en total systemleverandør, der tilbyder CNC-skæremaskiner i forskellige størrelser gennem en bred vifte af skæreteknologier til plasma, oxy-fuel, laser og vandstråleværktøjer, programmering og Nesting software og CNC-kontrol.

ESAB Welding & Cutting Products er anerkendt som førende inden for svejsning og skæring. Kunder over hele verden udnytter fordelene ved at anvende anerkendte processer til svejsning og skæring, revolutionerende teknologier inden for mekaniseret skæring og automatisering, ESABs svejsematerialer, udstyr og tilbehør.

For yderligere information, besøg www.esab.com eller ring +45 61 63 74 41

ESAB A/S
C.F. Tietgens Vej 7B
6000 Kolding
Kolding Kommune
Danmark
CVR nummer: DK10244714
P nummer: 1002888841

Send til en kollega

0.062