23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Sådan slipper du for spild, når du bruger stålplader

En ny video fortæller om mulighederne for at få klippet og spaltet stålplader efter mål - om de fordele det giver blandt andet i form af frigjort tid og minimalt materialespild

Virksomheder, der bruger stålplader og spaltebånd i produktionen eller byggeriet, kan opnå flere fordele ved at overlade den indledende bearbejdning til en ekstern partner som Lemvigh-Müller:

— Vi klipper og spalter plader og bånd efter mål og leverer stålet, så det er klar til brug. Ud over at man slipper for selv at bruge tid og mandskab på at tilpasse stålet, undgår man også materialespild, og så slipper man selvfølgelig også for at håndtere skrottet efterfølgende, for det har vi jo taget os af, siger salgschef Ole Saxman, der er initiativtager til en ny video, som sætter spot på fordelene ved at få stålplader på specialmål.

Se video om pladebearbejdning her 

Læs om pladebearbejdning her

Plader til det fine – og til det grove

Han siger, at de fleste stålforbrugende virksomheder godt ved, at det er muligt at få stålplader og bånd, der er klippet eller spaltet efter mål, men at mange alligevel bliver overraskede, når de hører, hvor små og store størrelser, Lemvigh-Müller håndterer:

– Vi kan hjælpe, uanset om man producerer små fine fiskekroge, eller om man bygger store broer. Vi formatklipper i bredder fra 10 til 2.000 millimeter i godstykkelser op til 15 millimeter, og vi spalter helt ned til 1 millimeter i bredden og i coiltykkelser fra 0,03-6 millimeter.

Den nye video kan ses på Lemvigh-Müllers YouTube-kanal ’LemuTV’. Og så er den også blevet indarbejdet i en interaktiv online-brochure, som giver et overblik over alle mulighederne for bearbejdning af stål, rustfrit stål og metaller hos Lemvigh-Müller:

Se online-brochuren om bearbejdning her 

 

Lemvigh-Müller A/S
Stationsalleen
2730 Herlev
Herlev Kommune
Danmark
CVR nummer: DK56973311
P nummer: 1007938663

Send til en kollega

0.094