23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Kan man skære med en slibeskive og slibe med en skæreskive?

Kan man skære med en slibeskive og slibe med en skæreskive? Ja, nu kan man.

Nu lancerer Tyrolit Cut and Grind, en unik skive, som er godkendt til både skæring og slibning. Bredden på 2 mm gør, at den er en fuldgyldig skæreskive, og det forsænkede nav gør den stabil nok til at slibe med.
Der har længe været et behov på markedet for en skive, som man både kan skære og slibe med.
”Der er desværre mange, der bruger skæreskiver til at slibe grater væk med, selv om det ikke er tilladt”, siger Göran Nyberg, nordisk produktchef hos Tyrolit.
De skæreskiver, der findes på markedet i dag, er ikke godkendt til at slibe med. På trods af at der foreligger en sikkerhedsrisiko, så ignoreres den alt for ofte. Skiverne er ikke tilstrækkeligt stabile til at blive brugt til at slibe med, og de risikerer at springe under slibningen.
Men Tyrolits nye skive Cut and Grind er godkendt i henhold til DS/EN 12413 til både at skære og slibe. Det vil betyde en klar effektivisering af arbejdet, samtidig med at der ikke gives køb på sikkerheden.
”For at spare tid er der tit ikke blevet skiftet mellem skære- og slibeskiver, når man var midt i arbejdsprocessen. Nu behøver man ikke at tænke på det. Først skærer man, og derefter sliber man kanterne. Og der er overhovedet ingen sikkerhedsrisiko. Desuden bevirker konstruktionen af vores nye skive, at skæringen også bliver sikrere", siger Göran.

Tyrolit A/S
Herstedøstervej 21, 2.
2600 Glostrup
Glostrup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK55050112
P nummer: 1002027607

Kontaktperson

SB

Send til en kollega

0.079