23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Rullenet gavner mere end arbejdsmiljøet

Både formand og byggeleder er enige om, at rullenet sparede tid og skabte et sundere arbejdsmiljø til et større anlægsprojekt på den kommende højhastighedsbane

Da entreprenør CG Jensen A/S i samarbejde med Barslund skulle etablere en strækning med både broer og tunneller til den kommende højhastighedsbane, der skal gå mellem København og Ringsted, havde holdet ikke arbejdet med rullenet før. Og der var en smule skepsis inden den første testetape skulle afgøre, om man ville prøve noget nyt.
- På testetapen kunne vi med det samme se, at rullenet var en ideel løsning i forhold til at bruge traditionelle armeringsnet eller enkeltstænger. Vi har sparet meget tid ved at rulle nettene ud i de 12x6 meter, vi løbende fik leveret fra Lemvigh-Müller. Det er en meget hurtig og effektiv proces, der har gjort arbejdet en del nemmere, fortæller byggeleder Asger Carlsen, CG Jensen.

Bedre arbejdsmiljø for medarbejderne

Det var ikke kun tidsbesparelsen, der var en afgørende for, at CG Jensen valgte at bruge rullenet på den 625 meter lange strækning. En forbedring af arbejdsmiljøet var også noget, der vægtede tungt, da virksomheden skulle beslutte sig. Formand Johnny Villadsen, CG Jensen fortæller:
- Rullenet er med til at forbedre arbejdsmiljøet i sådan en grad, at selv en erfaren mand som mig bliver begejstret. Arbejdet med rullenet giver langt mindre manuelt arbejde og færre dårlige arbejdsstillinger, som det betyder, at vores kolleger slider mindre på deres kroppe. Det er noget, som betyder meget for CG Jensen, og jeg vil fremover anbefale rullenet til alle større projekter, hvor det er muligt.

Lemvigh-Müller A/S
Stationsalleen
2730 Herlev
Herlev Kommune
Danmark
CVR nummer: DK56973311
P nummer: 1007938663

Send til en kollega

0.109