23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Robuste IP69K-tætte LED-armatur i polykarbonathuse til høje rengøringskrav

Hans Følsgaard A/S kan nu levere Banners WLS27-familie af LED-armaturer med IP69K-kapslede polykarbonat huse. De er oplagte til fødevare- og medicinalindustrien, hvor rengøringskravene er høje.

LED-belysning sniger sig ind overalt – og med god grund. LED-belysning er på mange måder lige så lyseffektivt som de flourescerende lavenergilyskilder, men LED-armaturer har det ekstra plus, at de ikke har nogen opvarmningstid, men omvendt tåler meget lave omgivelsestemperaturer. Og så medfører produktlevetider i omegnen af 50.000 driftstimer, af udskiftnings- og serviceintervaller kan holdes på et absolut minimum.
Banner, der er et af Hans Følsgaard A/S’ agenturer, har i en årrække fremstille særdeles anvendelige og effektive LED-armaturer til industriel brug. De kompakte, slanke og fleksible LED-strips er hurtigt blevet populære i en række industriinstallationer som ved arbejdsborde og i tavler og skabe, hvor det klare, hvide – eller farvede – LED-lys har lettet hverdagen for mange brugere. Hidtil har Banners brug af robuste aluminiumshuse dog betydet, at føde- og medicinalvareindustrien ikke har været aktuel, da rengøringskravene i disse industrier ikke harmonerer med brugen af aluminium, som under visse betingelser angribes af korrosive væsker.

Men det råder Banner nu bod på med introduktionen af deres nyeste WLS27, der netop er udviklet til fødevareindustrien og medico-området. WLS27 har bibeholdt de høje kvaliteter fra Banners industrielle program af LED-strips, men har fået erstattet aluminiumshuset med et tilsvarende hus i polykarbonat samt enten IP67- eller IP69K-tæthedsklasser. Det giver en løsning, der er stort set lige så stabil som metalhusene, men prisbillig gennem materialevalget og samtidig ufølsom over for afvaskning med højtryksspuling og/eller aggressive rengøringsmidler.

WLS27-serien leveres som tynde LED-strips – lidt lige som lysstofrør - i længder fra 145mm til 1130mm svarende til effekter fra 3,6 watt til 30 watt og med mulighed for stik i begge ender til daisy-chaining af flere LED-armaturer fra samme strømforsyning. Banners WLS27 LED-strips leveres desuden i kolde eller varme hvide lysfarver samt med mulighed for røde, gule eller blå lysfarver til mere specialiserede belysningsbehov.

Hans Følsgaard A/S
Theilgaards Torv 1
4600 Køge
Køge Kommune
Danmark
CVR nummer: DK55028818
P nummer: 1008693761

Kontaktperson

HAJ
Helle Aaker Jensen
Head of Marketing & Sustainability
+45 43208666 haj@hf.net

Send til en kollega

0.094