23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Kurser i fødevaresikkerhed og fødevarekontaktmaterialer

Mangler du viden om generelle og specifikke problemstillinger inden for fødevaresikkerhed?

FORCE Technology tilbyder en bred vifte af kurser, som giver dig opdateret viden om emner inden for fødevaresikkerhed. Kurserne dækker generelle emner som fødevarelovgivning, egenkontrol, HACCP og risikoanalyse, endvidere specifikke emner som hygiejnisk design og vedligehold, rengøring, biofilm og mikrobiologi samt dokumentation af fødevarekontaktmaterialer (produktionsudstyr, emballager, køkkengrej og service).

Fødevarekontaktmaterialer
På kurserne om fødevarekontaktmaterialer gennemgår vi relevante lovgivninger i og uden for EU og ser på, hvordan forskellige fødevarekontaktmaterialers sikkerhed kan dokumenteres ved handel i EU og ved eksport til andre lande.

Hygiejne
På kurserne om hygiejniske aspekter får du viden om biofilm, rengøringsoptimering og hygiejnisk design. Endvidere får du metoder til validering af rengøringen.

ISO 22000
Vort ISO 22000 grundkursus giver dig viden om - og redskaber til - at arbejde med fødevaresikkerhedsledelse og udføre analyse af risikofaktorer. Samtidig får du de værktøjer til råvare- og leverandørstyring, der er beskrevet i de nye krav i BRC Food, version 7.

Audit
Endelig afholder FORCE Technology et intern auditor kursus, der giver dig værktøjerne til at gennemføre intern audit af ledelsessystemet i din virksomhed.

Virksomhedstilpassede kurser
Alle kurserne er åbne plankurser, men de afholdes selvfølgelig også som virksomhedskurser, hvor indholdet kan målrettes jeres specifikke behov.

Har du ideer til nye kursusemner, hører vi gerne fra dig!

FORCE Technology
Park Allé 345
2605 Brøndby
Brøndby Kommune
Danmark
CVR nummer: DK55117314
P nummer: 1003106341

Send til en kollega

0.063