23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Få et kompetenceløft med et lead auditor kursus i kvalitet, miljø eller arbejdsmiljø

Du får en grundig indførelse i ledende auditors rolle og opgaver i forbindelse med forberedelse, gennemførelse, rapportering og opfølgning på audit af kvalitetsledelsessystemer.

I 2016 udbyder FORCE Technology igen en lang række lead auditor kurser med fokus på bl.a. grundlæggende audittræning, intern og ekstern audit, leverandøraudit og audit efter andre kravspecifikationer.

Vi tilbyder modulopbyggede lead auditor kurser inden for kvalitet, miljø og arbejdsmiljø. Det betyder, at du kan kombinere vores grundmodul med ét eller flere af vores lead auditor fagmoduler, alt efter hvilke typer af ledelsessystemer du skal auditere.

Kurserne gennemføres som en vekselvirkning mellem teori og praktiske øvelser.

Kursusudbytte
Som deltager på vores lead auditor kurser vil du blive undervist i:

• Teknikker anvendt til audit af kvalitetsledelsessystemer
• Tolkning af gældende ISO standard inden for kvalitet, miljø eller arbejdsmiljø med henblik på at søge overensstemmelse med krav ved interne og eksterne audits

Indhold
Kurset gennemføres som en vekselvirkning mellem teori og praktiske øvelser. Du får en grundig indførelse i ledende auditors rolle og opgaver i forbindelse med forberedelse, gennemførelse, rapportering og opfølgning på audit af kvalitetsledelsessystemer.

Pris, dato og sted
Du kan læse mere om og tilmelde dig et lead auditor kursus på vores hjemmeside.

FORCE Technology
Park Allé 345
2605 Brøndby
Brøndby Kommune
Danmark
CVR nummer: DK55117314
P nummer: 1003106341

Send til en kollega

0.048