23948sdkhjf
Del siden
Annonce

ACTEC kan levere batterier overalt

ACTEC hjælper kunderne frem mod den mest optimale logistikløsning, så deres varer når sikkert, hurtigt, professionelt, lovmæssigt korrekt og billigst frem til destinationen.

For ACTEC er logistik mere end bare at levere en vare. I en mere globaliseret verden hvor råvarer og halvfabrikatas vej frem til forbrugerne kan krydse mange grænser undervejs, er det vigtigt for os hos ACTEC at kunne hjælpe vore kunder med at levere der, hvor det bringer mest værdi i deres Supply Chain.

Samtidig bliver vi mødt med flere og flere restriktioner i forbindelse med transport af f.eks. Lithium batterier, hvilket besværliggør varernes bevægelse mellem lande.

Vi har kunder, der får leveret deres batterier til videre forarbejdning direkte fra vores fabrikker/leverandører i østen til deres underleverandør i f.eks. Kina, Malaysia, Thailand eller Danmark.
Vi har andre kunder der har brug for at få vores batterier leveret fra vores lager i Randers til fjerne destinationer som Malaysia, Thailand, Australien mv.
Endelig er der kunder, som får leveret fra vores lager i Randers til en adresse i Danmark.

Kort sagt... Vi kan levere overalt

ACTEC +45 87 11 99 99

ACTEC - en solid og erfaren samarbejdspartner med 25 års erfaring i udvikling og salg af batterier, ladesystemer og andre strømrelaterede produkter og har til formål at distribuere batterier, ladere, testere, strømforsyninger, invertere og solceller af højeste kvalitet.



ACTEC A/S
Alsvej 5
8940 Randers SV
Randers Kommune
Danmark
CVR nummer: DK66255212
P nummer: 1002228219

Kontaktperson

Heidi Lindstrøm
Marketingchef
+45 87119936 hl@actec.dk

Send til en kollega

0.11