23948sdkhjf
Del siden
Annonce

ACTEC har etableret et særlig farligt Gods Lager

ACTEC har stor viden og erfaring med hvilke godkendelser man skal tage samt hvordan varer af denne type skal håndteres for at det foregår korrekt og sikkert.

ACTEC har placeret de mest energiholdige batterier af typen Lithium på et lager, som via automatiske branddøre kan afskærme og isolere en potentiel brand, og sikre normal drift i resten af virksomheden, hvis uheldet skulle være ude og et batteri skulle forårsage brand på vores lager.

Vi har stor viden og erfaring med hvilke godkendelser man skal tage samt hvordan varer af denne type skal håndteres for at det foregår korrekt og sikkert. Ud over at vi besidder den fornødne viden omkring farligt gods og transport af batterier i al almindelighed har vi også tegnet passende transportforsikringer.

ACTEC - en solid og erfaren samarbejdspartner med 25 års erfaring i udvikling og salg af batterier, ladesystemer og andre strømrelaterede produkter og har til formål at distribuere batterier, ladere, testere, strømforsyninger, invertere og solceller af højeste kvalitet.

ACTEC A/S
Alsvej 5
8940 Randers SV
Randers Kommune
Danmark
CVR nummer: DK66255212
P nummer: 1002228219

Kontaktperson

Heidi Lindstrøm
Marketingchef
+45 87119936 hl@actec.dk

Send til en kollega

0.063