23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Busch lancerer sensationelt nyt digitalt måleinstrument til måling af vakuum direke fra processen

Banebrydende ny teknologi fra Busch Vakuumteknik A/S til måling af trykket direkte fra processerne og trådløs overførsel til PC via Bluetooth. Læs mere på www.busch.dk under Pressen skrev eller kontakt Mette Bjørnkjær Øllgard på 87880750

Modtog tre stjerner af HI messens produkt bedømmelses komité som en verdensnyhed for sin epokegørende nye teknologi og blev fremvist på HI Messen i september på Busch stand.

Det nye digitale måleinstrument VacControl fra Busch repræsenterer en helt ny måde at måle vakuum direkte inde fra vakuum pakningen eller vakuum processen samt efterfølgende behandling og dokumentation af alle disse målinger online. VacControl tillader permanent overvågning af tryk forhold inde i pakningen og tillader oplagring og styring af disse data.

VacControl måleenheden placeres inde i pakningen ved siden af indholdet inden processen påbegyndes. Dette er muligt i alle pakkemaskiner uden at afbryde processen. I takt med at luften i pakningen evakueres, måler VacControl automatisk trykforholdene gennem 1500 individuelle målinger. Disse målinger kan overføres trådløst til en computer via Bluetooth og kan afbildes grafisk på computeren. Intervallet for målingerne kan indstilles og kan således præcist tilpasses den enkelte procestype. 1500 individuelle målinger kan fordeles over en periode på op til 5 timer. Således vil selv den mindste utæthed kunne dokumenteres.

Det tilhørende VacConnect software tillader grafisk afbildning af trykprofilen på PC. Disse grafer kan opstilles i Excell regneark og kan sættes op individuelt takket være de udvidede grafiske funktioner i VacConnect til avancerede dokumentationsformål. Det er muligt at styre op til 10 VacControl måleinstrumenter på en enkelt PC. Det er muligt at lagre op til 10 forskellige grafer i VacControlen til senere overførsel til PC.
VacControl måleinstrumentet er meget robust og modstandsdygtigt overfor temperatur udsving og fugtighed,. Takket være sine kompakte størrelse passer det ind i alle vakuum pakninger. Med et måle spektrum spændende fra 1mbar(a) til atmosfærisk tryk dækker VacControl hele trykområdet for evakuerings processer ved vakuum pakning. Målinger kan foretages i millibar, Torr eller PSI.

VacControl et et unikt, kompakt, høj teknologisk digitalt måle instrument, som er det perfekte værktøj for service ingeniører og kvalitets kontrollører.

· Pakkeindustri

· Murværk og keramik

· Plast industri

· Medicinal industri

- Kemisk , pharmaceutisk industri

- Wind Power

· Inspektion af vakuum systemer indenfor et stort spektrum

af forskellige industrier

Busch Vakuumteknik A/S
Parallelvej 11
8680 Ry
Skanderborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK77282912
P nummer: 1001957067

Send til en kollega

0.047