23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Udvikling, test og produktion af batteripakke til dørautomatik

Batteripakkens opgave er at sikre at døren kan åbnes efter 72 timer uden strøm, hvilket den oprindelige batteripakke ikke kunne klare.

Efter en indledende dialog omkring projektet indledte ACTEC en analysefase, hvor vi testede hvor meget strøm, der blev anvendt i standby-drift og ved oplukning. Efter timers tests under forskellige belastninger kunne vi fastslå, hvor store batterierne skulle være for at kunne levere strøm nok til at lukke op også efter 72 timer. En af udfordringerne var den begrænsede plads til batterierne samt at der skulle laves beregninger på strømtræk, der kunne være forskellige som følge af forskellige størrelser, forskelligt vindpres eller f.eks. sne foran døren. Derudover skulle den nye batteripakke også kobles sammen med den eksisterende batteripakke.

Til batteripakken anvendte ACTEC et blybatteri fra Panasonic. Panasonic's patenterede teknologi gør Panasonic batteriet til det absolut bedste blybatteri på markedet, både hvad angår kapacitet (Ah), kvalitet og driftsikkerhed.

Se Actec's fulde blybatteriprogram med levering fra dag til dag

ACTEC - en solid og erfaren samarbejdspartner med 25 års erfaring i udvikling og salg af batterier, ladesystemer og andre strømrelaterede produkter og har til formål at distribuere batterier, ladere, testere, strømforsyninger, invertere og solceller af højeste kvalitet.

ACTEC A/S
Alsvej 5
8940 Randers SV
Randers Kommune
Danmark
CVR nummer: DK66255212
P nummer: 1002228219

Kontaktperson

Heidi Lindstrøm
Marketingchef
+45 87119936 hl@actec.dk

Send til en kollega

0.062