23948sdkhjf
Del siden
Annonce

GE Critical Power & Lemvigh Müller erobrer markedsandele

Lemvigh Müller vinder flot anerkendelse fra GE Critical Power.

På GE Critical Power`s årlige Business Partner event i Stresa, Italien – vandt Lemvigh Müller en Award for en fremragende markedsudvikling på salg af GE`s 1-fasede UPS løsninger til det danske marked. Blandt alle GE Critical Power partnere fra Europa, Mellemøsten, Asien og Syd Amerika blev der uddelt 1 Award for ”Best single phase market development” og denne pris gik i år til Lemvigh Müller.

Thomas Volder – Country Manager GE Critical Power Nordic –Baltic zone udtaler:
- For lidt over 2 år siden indgik vi et strategisk samarbejde med Lemvigh Müller på vores 1-fasede UPS program. Og, det er kun gået en vej siden – hvilket kan tilskrives den store indsats der er gjort med teknisk uddannelse, salgs uddannelse, dansk dokumentation, markdesføring og ikke mindst stærk lagerlægning af all GE`s 1-fasede produkter. Vi har oplevet stigende salg fra måned til måned, og oven i det er der kommet nogle rigtig gode projekter også.

- Kunderne og markedet sætter stor pris på GE`s stærke kvalitet og gode brand, og Lemvigh Müller leverer kompetent rådgivning samt et enestående logistikapparat. Der ligger altid 300-400 UPS`er på lager hos LM, og det har vist sig at være en meget vigtig del af den succes vi sammen har opnået – De fleste kunder vil have deres varer allerede dagen efter, og det kan Lemvigh Müller levere.

- Jeg er glad og stolt på Lemvigh Müller og GE Danmark`s vegne over denne Award – Som med alt tydelighed viser at der er et behov for endnu en stærk leverandør af UPS anlæg, i dette voksende marked.

Prisen blev overækt til Salgschef John E. Christensen fra Lemvigh Müller af GE General Manager Europe - Thierry Lopez De Arias & GE Critical Power Country Manager Nordic-Baltic, Thomas Volder.

Lemvigh-Müller A/S
Stationsalleen
2730 Herlev
Herlev Kommune
Danmark
CVR nummer: DK56973311
P nummer: 1007938663

Send til en kollega

0.047