23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Tray Cables ER fra TKD kan lægges direkte på på jorden

Kablerne 'Tray Cables ER' er forberedt til placering i kabelbakker og traceer, hvor de ligger åbent, kun beskyttet af egen kappe. Men faktisk er kablerne så robuste, at de kan lægges direkte på jorden med fuld sikkerhed

I en lang række applikationer kan de give økonomisk mening at føre kabler ubeskyttet over større afstande.

Hans Følsgaard A/S har fra sin partner TKD fået adgang til Tray Cables ER produkterne, der i praksis bare kan smides på jorden

”Træd ikke på mine kabler”. Hvor mange gange har man ikke hørt det? Man skal passe på sine kabler, og derfor bliver industrielle- og bygningskabler også ofte placeret i selv meget beskyttede miljøer. Men der findes også en række formål, hvor det måske bedre kan svare sig at lade kablerne ligge i åbne traceer eller i visse tilfælde frit på jorden uden yderligere beskyttelse – eventuelt nedgravet.

Hans Følsgaard A/S leverer en serie af kabler til brug i Nordamerika under navnet ”Tray Cables ER”. Som navnet indikerer er kablerne forberedt til placering i kabelbakker og traceer, hvor de ligger åbent og kun beskyttet af egen kappe.

Men faktisk er Tray Cables ER-serien så robust, at kablerne kan lægges direkte på jorden med fuld sikkerhed. ER står da også for ”exposed run”, som bedst kan oversættes med ”blottet udlægning”.

Det er en nem og billig måde at trække kabler på – ikke mindst, hvis der er tale om større afstande mellem bygninger eller langs baner, kajer eller lignende steder. Men også til midlertidig brug på byggepladser og lignende steder kan TKD’s robuste kabler komme til deres ret.

Der er desuden en god lille krølle på halen af de nye TKD Tray Cables ER produkter. De er nemlig godkendt efter NEC 336.10(7) kravene for Nordamerika, og kravene i NEC er i mange tilfælde en betingelse for endelig godkendelse af produktet i applikationer til det nordamerikanske marked - også i de tilfælde, hvor kablerne bliver placeret pænt i lukkede kanaler.

Kontakt Hans Følsgaard A/S på telefon 43208600

Hans Følsgaard A/S
Theilgaards Torv 1
4600 Køge
Køge Kommune
Danmark
CVR nummer: DK55028818
P nummer: 1008693761

Kontaktperson

HAJ
Helle Aaker Jensen
Head of Marketing & Sustainability
+45 43208666 haj@hf.net

Send til en kollega

0.173